Srijeda, 6. Decembra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Ne mogu da se kontrolišu: Ovih 6 horoskopskih znakova su najveće tračare

Preuzmite sliku

Neki znakovi jednostavno ne mogu odoljeti iskušenju pa ogovaraju druge ljude kad god imaju priliku, piše astrotalk.com

Neki to rade zato što nemaju pametnijeg posla u životu, dok drugi samo žele pomoći

1. Blizanci

Blizanci su poznati po dobrim komunikacijskim vještinama. Oni ležerno započinju razgovore i često se nađu u središtu različitih društvenih krugova. Brbljava priroda i znatiželja vezana za tuđe živote ponekad ih navedu da se prepuste ogovaranju, no često je to bezopasno i bez neke zlobe. Recimo, pripadnik ovog znaka bi mogao čuti razgovor kolega na poslu o tajnom planu za godišnji odmor i neće odoljeti ispričati to nekom drugom.

2. Vaga

Vaga je znak ravnoteže i harmonije u Zodijaku. Ljudi rođeni u ovom znaku skloni su diplomatiji, ali ipak vole biti dobro informisani o svemu što se događa u njihovom društvenom krugu. Oni često ogovaraju potaknuti dobrim namjerama, poput rješavanja sukoba. Ipak, njihova ljubav prema dijeljenju informacija ponekad zna dovesti do problema.

 • 3. Lav

  Lavovi vole biti pod svjetlima reflektora pa često naginju uzbudljivim pričama koje ih čine u centru pažnje. Lavovi možda nisu po prirodi skloni započinjati tračeve, ali im ne smeta širiti ih dalje uz preuveličavanje i dodavanje dramatičnih detalja.

  4. Ovan

  Ovnovi su poznati po impulzivnoj prirodi. Skloni su pričati bez razmišljanja pa tako katkad završe i u području ogovaranja. Rade to posve nenamjerno, jednostavno ih povede uzbuđenje vezano za neku priču pa to krenu širiti dalje.

  5. Strijelac

  Pripadnici ovog znaka poznati su po jakoj ljubavi prema avanturama, a to se odnosi i na njihov društveni život. Strijelci vole skupljati priče i dijeliti ih s drugima. Njihove priče ponekad nisu posve tačne, ali oni se time ne zamaraju, važno im je da zvuče intrigantno.

  6. Škorpije

  Škorpije su jako znatiželjne kada su dobro skrivene tajne u pitanju, iako to neće pokazivati. Kad otkriju neku tajnu, a to im ide, ispričat će je nekome u koga imaju povjerenja. Pripadnici ovog znaka nisu ljubitelji besposlenog tračanja, no uživaju pričati o misterioznim situacijama. (24sata)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: ,