Četvrtak, 8. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Horoskopski znakovi koji trpe toksične odnose i ostaju u vezama dok u sebi mole za pomoć

Preuzmite sliku

Pojedini horoskopski znaci ostaju u vezi i kada ih ta veza ne ispunjava. I ne samo to, ponekad je riječ o zaista teškim toksičnim odnosima…

Ugnjetavani su u toj vezi, nisu sretni ali ostaju po cijenu svega. Zašto to rade? Možda uzrok treba tražiti u ranom djetinjstvu a možda su i zvijezde krive za sve….

Škorpija

Škorpija je jedan od znakova koji na neki način voli toksičan odnos. Kod njih je tanka igranica između volim te i bukvalno – mrzim te. Strast im je pokretač kao i ljubomora. Što je uredu ako je to dozirano u malim količinama. Ali ako to postane vazduh u vezi onda to prerasta u jedan toksičan odnos koji prijeti da eksplodira a tada Škorpija pokazuje svo svoje umijeće “podzemnog svijeta”.

Ribe

Ribe su poznate po tome da ih vodi neki unutrašnji glas i da obožavaju svoje ružičaste naočale kroz koje gledaju svijet. Baš te naočale kada i padnu od šamara života one ih brže bolje opet stave samo da se ne bi suočile sa stvarnošću. Ribe čak znaju da trpe i nasilje. Tada ćute, još se više povlače u sebe a sve je zbog ružičastih naočara. Uvijek se nadaju da će se stvari promijeniti da će se partner promijeniti. Život ih uvijek demantuje ali one kao po pravilu odreaguju prekasno.

Rak

Račice su nježna i senzualna bića. Njihov rakovski oklop je tvrd i jak, a ispod tog oklopa se krije najmekša duša koja u svom DNK kodu ima nevjerovatnu potrebu za domom, porodicom i djecom. I baš je to razlog zašto bukvalno po cijenu svega ostaju u vezi, braku. Navućiće svoj oklop, spremiti najljepši ručak i najljepše kolače i praviće se da je sve idealno. A ispod tog oklopa se krije uragan koji vrišti i moli za pomoć, prenosi Magazin Novosti. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,