Ponedjeljak, 9. Decembar 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Za samo tri dana ovaj film je srušio Netflixov rekord

Najnoviji film Adama Sandlera “Murder Mystery” srušio je Netflixov rekord kad je riječ o broju ljudi koji su ga pogledali, javlja Independent.

Sandler koji je prije dvije godine potpisao svoj drugi četverogodišnji ugovor s Netflixom, udružio se s Jennifer Aniston u komediji o paru iz New Yorka koji se nađe upleten u misterij oko smrti starijeg milijardera tokom putovanja po Evropi, piše index.hr.

Iako kritičari već dugo Sandlera ne hvale, publika ga očito obožava, naročito ona Netflixova. Prema pisanju Varietyja, u svega tri dana film je na Netflixu pogledalo skoro 30,9 miliona korisnika. Dosad je rekord držao film Bright Willa Smitha koji je u prva tri dana pogledalo 11 miliona ljudi.

Važno je napomenuti da se broje samo pregledi korisnika koji su pogledali 70 posto filma. Prema predviđanjima Netflixa, Murder Mystery mogao bi nadmašiti i Bird Box, koji je u prvih mjesec dana pogledalo 80 miliona ljudi, Triple Frontier s 52 miliona te The Highwaymen koji je u 30 dana privukao 40 miliona gledatelja. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje