Nedjelja, 26. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

U martu stižu novi nastavci serije o životu Georgine Rodriguez: Govorit će i o velikoj tragediji…

Preuzmite sliku

Popularna streaming platforma otkrila je da novi nastavci stižu u martu, a kratak uvid u novu sezonu svojim je vjernim pratiocima na Instagramu, kojih ima više od 45 miliona, otkrila i sama Georgina koja je na toj društvenoj mreži objavila kratak trailer i to tačno na prvu godišnjicu izlaske prve sezone serije koja je ostvarila odlične rezultate gledanosti u cijelom svijetu.

Neispričane priče iz uzbudljivog života zaručnice Cristiana Ronalda, 29-godišnje Argentinke Georgine Rodriguez, uskoro će biti ispričane u drugoj sezoni popularnog Netflixovog dokumentarca ‘Zovem se Georgina’. Popularna streaming platforma otkrila je da novi nastavci stižu u martu, a kratak uvid u novu sezonu svojim je vjernim pratiocima na Instagramu, kojih ima više od 45 miliona, otkrila i sama Georgina koja je na toj društvenoj mreži objavila kratak trailer i to tačno na prvu godišnjicu izlaske prve sezone serije koja je ostvarila odlične rezultate gledanosti u cijelom svijetu, prenosi Večernji list.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

– Želim vam zahvaliti što smo ušli u top 10 na svijetu s ovim mini teaserom. Volim vas – poručila je partnerica jednog od najuspješnijeg i najbogatijeg nogometaša na svijetu. Sudeći prema najavi glamura ni ovog puta neće nedostajati.

– Drage moje, vratila sam se – govori Georgina u najavi dok se prikazuju kadrovi nekih od njezinih najizazovnijih izdanja s crvenog tepiha. Kamere je nisu pratile samo tokom najpoznatijih manifestacija već i u svakodnevnom životu dok jede, odmara, šopinguje… U jednom trenutku dok su je snimali tokom kupovine zanosna Georgina se dotakla i najvećih muzičkih zvijezdi današnjice – Rihanne i Beyonce. – Drago mi je zbog njih, ali briga me šta imaju Rihanna i Beyonce. Ja sam Georgi – izgovara samouvjereno bivša prodavačica koja je prije veze s Ronaldom radila u Gucciju. No skupocjeni brendovi, barem kako tvrdi, nisu jedino što je zanima.

  • – Veseli me Louis Vuitton, ali i Decathlon – kaže Georgina u najavi koja je u samo jedan dan od objave prikupila više od milion lajkova na Instagramu. Kamere su i ovog puta Georginu pratile u stopu pa se tako i u najavi druge sezone mogu vidjeti kadrovi s ekskluzivnih večera, iz privatnog aviona, ali i njihovog skupocjenog doma u kojem Georgina i Cristiano rado provode vrijeme sa svojom djecom.

    Prva sezona serije podizala je mnogo prašine i prije nego što je stigla na Netflix, a odmah po izlasku uslijedile su i brojne reakcije. Jedni su serijom oduševljeni, drugi pomalo razočarani, no sve u svemu Georgina nikome nije promaknula. Serija je ušla u top 10 najgledanijih, a zbog golemog interesa ubrzo najavljeno da će se snimati i druga sezona. U njoj bi trebalo biti riječi i o velikoj porodičnoj tragediji koja ih je zadesila u aprilu prošle godine kada su tokom poroda blizanaca izgubili sina. – Život mi je dao toliko toga u tako kratkom vremenu. Ove godine sam u trenu doživjela najbolji i najgori trenutak u svom životu. Velik komad mog srca se razbio i pitala sam se kako mogu nastaviti. Imala sam odgovor bliže nego što sam mislila. Pogledala sam u oči svoje djece i vidjela jedini način da to učinim, da budemo svi zajedno – izjavila je Georgina u septembru prošle godine kada je nova sezona najavljena u Španiji.  (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje