Četvrtak, 29. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

U inat momku koji ju je ostavio pred svadbu Milica smršala 70 kilograma

Preuzmite sliku

Za vrijeme svoje veze sa dečkom Milica se drastično ugojila, a kad je došlo vrijeme da zajedno izgovore sudbonosno “da”, to se nije dogodilo.

Jedan od razloga zašto je Milicu ostavio, sada već bivši partner, je, kaže ona, zbog viška kilograma koje je dobila tokom njihove zajedničke veze. A pomenuti problem datira još od studija u Novom Sadu gdje je, kako priča, samo sjedila, jela i učila.

“Dugo sam se bavila tenisom, ali kad sam došla na studije, samo sam sjedila, učila i jela. Tad sam se prvi put ugojila (imala sam 117 kg). Međutim, tada sam uspjela da za 5 mjeseci skinem 52 kg i vratim se na svoju kilažu od 65”, priča ona, te dodaje da su pravi problemi tek nastupili kasnije.

“Ušla sam u vezu i tu sam se još više opustila. Tako sam se još više ugojila dok nisam stigla do 135 kg”, priča ona za TV Prva.

Kad je došlo vrijeme da njen partner i ona jedno drugom obećaju vječnu ljubav, to se nije dogodilo – bar ne sa njegove strane. Dečko ju je ostavio prije venčanja, a njegov postupak je bio okidač da započne transformaciju.

“Meni je bio povrijeđen ego i tad sam krenula u borbu protiv viška kilograma. Sve sam osmislila u svojoj glavi – tretmane koje ću da praktikujem, trenere koje ću da angažujem…Trebalo mi je 9 mjeseci da skinem višak kilograma”, objašnjava ona kako je skinula 70 kg i vratila svoju kilažu od 65.

Iako mnogi misle da je Milica išla na smanjenje želuca, a kasnije i na skidanje viška kože, ove trvrdnje ona automatski demantuje.

“Nisam išla na ove tretmane, sve sam radila prirodnim putem, ali mi mnogi ne vkeruju”. Mnoge dkevojke koje žele da krenu njenim putem često je pitaju za savket. Milica kaže da promjena mora da krene iz lične potrebe i da djevojke koje krenu njenim stopama trebalo bi da potraže stručnu pomoć.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,