Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Talijanski milioner organizovao proslavu zaruka pa sve šokirao: Znam da me varaš

Preuzmite sliku

Talijanski milioner Massimo Segre (64) u svojoj je vili u Torinu organizirao proslavu zaruka s Cristinom Seymandi (47). Pozvao je bliske prijatelje i članove porodice, a onda izveo nešto što je sve, uključujući i mladu ostavilo u potpunom šoku.

“Želim Cristini dati slobodu da voli. Tačnije, da voli drugu osobu, advokata, do kojeg joj je očito stalo više nego do mene. Draga Cristina, znam koliko si zaljubljena u njega. A znam i da si prije njega imala vezu s mojim poznanikom”, izgovorio je umjesto ljubavnih zavjeta.

Zatim je počeo pokazivati fotografije svoje nesuđene supruge s drugim muškarcima. Dok je on listao, Christina se panično okretala oko sebe, a gosti su sve promatrali u nevjerici. “Nemojte misliti da mi je drago što ispadam budala pred svima vama. Srce mi je slomljeno”, dodao je.

Bivšoj partnerici poručio je da povede ljubavnika na Mikonos, gdje su trebali ići zajedno, jer je putovanje već plaćeno. Snimka je preplavila društvene mreže, nakon čega je Christina dobila prijetnje smrću. Za Times je otkrila da će bivšeg partnera tužiti zbog narušavanja ugleda. Naime, uvjerena je da je on organizirao snimanje događaja, što Massimo negira. U isto vrijeme on bivšu partnericu optužuje i za krađu financijskih sredstava. Naime, ona je i direktorica nekoliko njegovih kompanija pa se osim ljubavne zavrzlame tu pojavila i ona poslovna, prenosi Index.hr.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje