Nedjelja, 25. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Španski mediji: ‘Shakira i Pique imali su otvorenu vezu’

Preuzmite sliku

Nogometaš Barcelone Gerard Pique (35) i pjevačica Shakira (45) u subotu su potvrdili nagađanja o prekidu veze. Zajedno su bili 12 godina, a Shakira je u izjavi za medije govorila u svoje i Gerardovo pa zamolila da se nadalje poštuje njihova privatnost.

Ipak, španski medij Marca sada piše kako odluka nije bila obostrana, već da je pjevačica donijela sama pa, osim javnosti, iznenadila i dugogodišnjeg partnera. 

– Neko vrlo blizak Piqueu uvjerio me da se nije radilo o nevjeri – rekao je novinar Jose Antonio Aviles.

– Njezina izjava, kao i prekid, bilo je jedno veliko iznenađenje – dodao je Jose.

Naime, isti novinar tvrdi da su nogometaš i pjevačica već nekoliko godina bili u ‘otvorenoj vezi’. 

– Njihov dogovor bio je: ‘ti radi šta ti hoćeš i ja ću raditi šta ja hoću’, ali u javnosti su se prikazivali kako skladan par – otkriva Jose uz tvrdnju da je sve to saznao od izvora bliskih nogometnoj zvijezdi.

 • Potvrda kojom je Shakira javnosti obznanila prekid govori u ime i jednog i drugog.

  –  Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala na razumijevanju – rekla je pjevačica.

  Par je bio zajedno od 2011. godine, a upoznao se na snimanju spota za njenu pjesmu sa Svjetskog prvenstva ‘Waka Waka’ prethodne godine. Iako se nikada nisu vjenčali, Shakira i Gerard su tokom svoje veze dobili dva sina, Milana (9) i Sashu (7).

  Tokom cijele prošle sedmice, čak i prije objave o prekidu, u medijima se šuškalo da je Pique prevario pjevačicu.

  Također, izvori bliski par tvrdili su za strane medije da par već nekoliko mjeseci živi na različitim adresama. (24sata.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje