Nedjelja, 19. Maj 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Slavni “Chandler”: “Zbog droge se ne sjećam tri godine snimanja Prijatelja”

Zvijezda kultne serije “Prijatelji” Matthew Perry priznao je da se jedno vrijeme toliko drogirao da je na set dolazio potpuno nesvjestan, te kako se danas uopšte ne sjeća snimanja epizoda u rasponu od tri godine.

Kraj devedesetih i početak novog milenija za Perryja su bile najgore godine njegove ovisnosti.

Naime, redovno je trošio lijekove za smirenje u kombinaciji sa alkoholom i drugim drogama, a 2001. godine nekoliko puta je bio na rehabilitaciji.

“Znao sam doći na snimanje toliko ‘razvaljen’ da nisam uopšte bio svjestan gdje se nalazim. Zbog toga sam dolazio u konflikt sa producentima i ostatkom ekipe. Možda su me voljeli gledaoci, ali sam među kolegama i saradnicima bio daleko najnepopularniji ‘Prijatelj’ “, rekao je Perry.

Kako ističe, tada nije bilo interneta i društvenih mreža, tako da javnost uglavnom nije znala šta se događalo iza kulisa.

“Danas javno pričam o problemima kroz koje sam prošao, kako bih pomogao drugima koji prolaze kroz slične stvari. Droge su zaista užasna stvar koja, osim što šteti vama, šteti i onima koje volite i koji vas vole. To je najgore od svega”, izjavio je glumac koji je u “Prijateljima” tumačio lik sarkastičnog Chandlera Binga.

Nedavno su se pojavile špekulacije o mogućnosti snimanja novih epizoda “Prijatelja”.

Međutim, Perry tvrdi da je s njegove strana takva mogućnost još uvijek nemoguća, s obzirom da je zauzet snimanjem novih epizoda za svoju seriju The End Of Loging. (vijesti.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje