Petak, 3. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Sin Michaela Jacksona: Živi daleko od javnosti, promijenio je ime i ne želi ići očevim stopama…

Preuzmite sliku

Bigi Jackson zaključio je kako ne planira ići očevim stopama, a da za to nema ni talenta. Ranije je otkrio kako bi želio biti filmski režiser i da se bavi borilačkim sportovima…

Najmlađi sin kralja popa ‘proslavio’ se još dok je bio u pelenama, nakon što ga je njegov otac Michael pokazivao paparazzima preko balkona u Berlinu. Danas mu je 19 godina, a mladić živi daleko od očiju javnosti i u medijima gotovo da se i ne pojavljuje.

Iznimku je napravio gostujući u u emisiji ‘Good Morning Britain’ te je progovorio o ocu, a povod je bio važna tema – borba protiv klimatskih promjena.

Gledaocima je otkrio dom i studio, za koje je zaključio kako su puni uspomena na slavnog oca, koji je preminuo kad je dječaku bilo samo sedam godina, prenosi 24sata.hr.

– Ovdje je zaista jako puno sjajnih stvari, puno istorije. To je zapravo ono što je on želio ostaviti u naslijeđe i što svako od nas želi učiniti. Želimo raditi stvari koje će usrećivati druge ljude i koje će im možda koristiti – zaključio je Bigi Jackson (19), ranije poznat kao Blanket.

Ime Blanket sinu je dao Michael, no tinejdžer je priznao da je zbog njega trpio vršnjačko nasilje i uvrede te ga je odlučio promijeniti. Bigija je rodila surogat majka 21. februara 2002. godine, a njezin identitet nikada nije otkriven javnosti.

  • Bigi Jackson zaključio je kako ne planira ići očevim stopama, ali da za to ni nema talenta. Ranije je otkrio kako bi želio biti filmski režiser, a bavi se i borilačkim sportovima. Čim je postao punoljetan u Kaliforniji je kupio vilu od 2,5 miliona dolara, a fanovi kralja popa u Michaelovom najmlađem sinu vide najveću sličnost sa slavnim ocem. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,