Petak, 5. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Severina nakon 17 godina ponovno zagrlila djevojčicu iz svog spota (VIDEO)

Tražila sam te godinama, a sada si ti našla mene, rekla je Severina Kojić (45) koju je dirnuo susret sa starom ‘prijateljicom’.

Naime, Iris Vukušić bila je jedna od dvije djevojčice koje su glumile u njenom spotu za singl iz 2001., ‘Virujen u te’. Iris je ostala Sevkina obožavateljka, te je 29. decembra bila u publici na njenom koncertu u jednom klubu u Hrvatskoj.

“U moru ljudi, na zaslonu mobitela prepoznala je sliku, ja ovo ne mogu riječima opisati”, bila je ushićena Iris, koju je pjevačica, prepoznavši je, pozvala na pozornicu i zagrlila.

Seve se prisjetila kako je, i zašto, odabrala baš malu Iris za svoj spot.

“Našla sam te one 2001. godine na otoku, smiješnu, zaigranu, pametnu, istu. Kada sam te pozvala da snimaš sa mnom spot za ‘Virujen u te’, mama ti nije vjerovala, ali te dovela sutradan sa sestrom. Hvala tvojoj mami na tebi, u mom si srcu zauvijek”, poručila je pjevačica.

@blue.iris_24 tražila sam te godinama, a sada si ti našla mene… Kao što sam ja tebe one 2001. godine na otoku… Smišnu, zaigranu, pametnu, istu… Kad sam te pozvala da snimaš sa mnom spot za ‘Virujen u te’… Mama ti nije vjerovala, ali te dovela sutradan sa sestrom @vukusicariana… Hvala tvojoj mami na tebi, u mom si srcu zauvijek ❤ Sva djeca koju sam svih ovih godina takla i zagrlila su moja djeca, jer su mi svoje rukice pružala srcem i zauvijek, zauvijek ostala u meni… Njihove ruke, obrazi, riječi i poljupci su ostali urezani na mojoj koži kao male nevidljive tetovaže… Imam puno djece, sva sam istetovirana njima… Ona je jedna od njih… #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #virujenute #severina, a jedno dite mi i snimalo @damirakalajzic 👏🏻

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Dirljiv trenutak ponovnog susreta Iris i Severina uhvaćen je i na fotografiji koju su obje podijelila na svojim društvenim mrežama.

“Ono kada pola života maštaš da nekog ponovno sretneš, da ga čvrsto zagrliš i prineseš mu ljubav i onda se desi ovo. Hvala ti na emociji, hvala ti na ljubavi i hvala na ovoj čaroliji. Bolji kraj godine nisam mogla ni zamisliti. Tri minute gdje se izbrisalo sve oko mene, iz moje percepcije tri vanzemaljske minute. Volim te do neba”, piše Iris.

Pjesma ‘Virujen u te’ objavljena je 2001., a tada je i zaradila nominaciju za nagradu Porin u kategoriji ‘Hit godine’, kao i Grand Prix na festivalu Melodije hrvatskoj Jadrana.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje