Ponedjeljak, 14. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Senidah: Odrasla sam u Crnoj Gori i Sloveniji pa imam razumijevanja za različite ljude

Preuzmite sliku

Nova muzička atrakcija, pjevačica umjetničkog imena Senidah, brzo se izdvojila svojom pojavom i zaintrigirala mnoge koji bi željeli da proniknu u tajnu njene prirode, ali ona smatra da je ta misterioznost upravo ključ njenog uspjeh.

Senida Hajderpašić, kako glasi njeno pravo ime, kaže da je na oblikovanje njene ličnosti u mnogome uticalo to što je od djetinjstva živjela na relaciji Crna Gora – Slovenija.

“Imala sam stvarno lijepo djetinjstvo. Oko mene je uvek bilo mnogo prijatelja, sa kojima sam se družila, a tu je negdje uvijek bila i familija. Vrijeme sam provodila i u Crnoj Gori i u Sloveniji, u sredinama koje su potpuno drugačije. Baš zbog svega toga mislim da sada imam mnogo više razumijevanja za različite ljude i situacije”, kaže trep zvijezda rođena u Ljubljani

Kaže da nije imala plan kako da se izdvoji iz mase.

“Ne mislim da je lako izdvojiti se iz mase, ali to vam polazi za rukom samo ako ste dosljedni i ako to ljudi prepoznaju kao dio vaše prirode, a ne kao nešto što je isforsirano i unaprijed isplanirano. Nisam imala poseban plan kako ću izgledati, kako ću pjevati, kako ću se kretati na sceni. Jednostavno sam slijedila svoje instinkte i osjećanja, i dobila sam ovo što jesam danas”, kaže Senidah. (Story)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,