Srijeda, 22. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Schwarzenegger napušta “Trumpov reality show”

Preuzmite sliku

Holivudski glumac i bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger najavio je da više neće voditi reality emisiju “Celebrity Aprentice”, čiji je izvršni producent predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trump.

Schwarzenegger je u reality emisija “Celebrity Aprentice” (Pripravnik) kao voditelj naslijedio Donalda Trumpa, koji je i dalje ostao izvrsni produzent.

U intervjuu za britanski časopis Empire, Schwarzenegger je potvrdio kako ga neće biti u idućoj sezoni Pripravnika, a kao razlog napuštanja naveo je da to radi zbog veze ovog programa sa Donaldom Trumpom.

Američki predsjednik Trump nedavno je izjavio kako je program koji se emituje na NBC-u imao bolji rejting u periodu kada ga je on vodio.

“Molimo se za Arnolda i bolji rejting”, rekao je tada Trump.

Ukratko nakon toga oglasio se i popularni glumac putem Twittera, te poručio:

“Hej Donald. Imam dobru odeju. Zašto ne zamjenimo pozicije. Ti pređi na TV, jer si stručnjak za rejting, a ja ću preuzeti tvoj posao. I tako će ljudi ponovo mirno spavati”.

Arnold Schwarzenegger je austrijsko-američki glumac, političar, biznismen, investitor i bivši profesionalni bodibilder. Stekao je svjetsku slavu kao ikona holivudskog akcionog filma. (Anadolija)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje