Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Saša Matić oduševio Šibenik i ispunio želju slijepom dječaku (FOTO)

Preuzmite sliku

Poteklog vikenda Saša Matić održao je još jedan u nizu spektakularnih nastupa u Hrvatskoj.

Kako to obično biva na njegovim nastupima, publika je cijelu noć provela na nogama, horski pjevajući dobro poznate hitove ovog popularnog pjevača.

Na Matićev nastup došao je i slijepi 11-godišnji dječak Mate, čija je velika želja bila upoznati popularnog pjevača. Mate ide na satove pjevanja i gitare, a jedan od njegovih omiljenih pjevača, u čijim pjesmama neizmerno uživa je i Saša Matić.

Matićev tim se potrudio da dječaku ispune želju te je tako Mate dobio priliku da upozna Sašu i druži se s njim neposredno pred nastup.

“Najdraža njegova pjesma mi je ‘Kad ljubav zakasni’ i zato sam i pitao Sašu kome je ona posvećena. Ja nisam znao da će Saša doći ovdje i mama me baš iznenadila. Rekla je da idemo šetati” – kazao je vidno uzbuđeni Mate kojemu nije bio problem ostati malo duže budan kako bi upoznao Sašu, ali i poslušao izvedbu omiljene pjesme.

Mate je prije nekoliko dana proslavio rođendan i upoznavanje sa Sašom neposredno pred pjevačev nastup u klubu Inside mu je uistinu bilo pravo rođendansko iznenađenje koje će zasigurno dugo pamtiti. (Foto: Šibenski portal)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,