Nedjelja, 9. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Sabahudin Topalbećirević Baho ‘otvorio dušu’: Gasim Facebook profil, ne mogu čitati ružne vijesti, vrijeđanja…

Poznati bosanskohercegovački sportski komentator, Sabahudin Baho Topalbećirević objavio je emotivan post na svom Facebook profilu

Naime, popularni Baho odlučio je na emotivan način oprostiti se od prijatelja na Facebooku te istakao da mu je dosta “ružnih vijesti, neostrašnjenih komentara, vrijeđanja i mnogo toga što ne dolikuje da se pojavljuje u javnosti.”

Post prenosimo u cjelosti:

“Poštovanje,
večeras u ponoć moj boravak, u jednu ruku i zadovoljstvo i gubljenje vremena prestaje na facebooku. U pravom smislu te riječi profil je imao svrhu jer je pokazao koliko je ljudi zapravo licemjerno ali je sreća da se baš na facebooku to lako otkrije. Ako ni zbog čega drugog onda zbog toga je dobro bilo koristiti ovu društvenu mrežu. Ali pravi razlog je ipak što jednostavno ne mogu da čitam gomilu ružnih vijesti, neostrašnjenih komentara, vrijeđanja i mnogo toga što ne dolikuje da se pojavljuje u javnosti. Žao mi je zbog velikog broja prijatelja i starih i novih jer je većina njih ovdje bila dobronamjerna. Da bih bio stari Baho u svom poslu nemam više vremena za gubljenje. Možda nekad virnem kroz prozor i javim se nekome do koga mi je stalo 😉.. Hvala svima za vrijeme koje ste odvajali za druženje na facebooku, pružali podršku..Sportski pozdrav.” (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje