Nedjelja, 26. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Prijatelji poznate glumice žale zbog njenog stanja: Ona umire, neće dočekati narednu godinu

Preuzmite sliku

Glumica Shannen Doherty bolest pokušava da pobijedi godinama.

Zvijezda hit serije iz devedesetih “Beverly Hills 90210” vjerovala je da je pobijedila karcinom sa kojim se bori već punih pet godina, ali bolest se vratila u februaru ove godine. Proširio se na limfne čvorove i prešao u četvrti stadij, prenose strani mediji.

Pošto se Shennon povukla iz javnosti, mnogi su se pitali kako se ona zapravo osjeća, a odgovor na to dao je sada njen kolega iz serije Jason Priestley.

“Shennon je borac i uvijek je bila borac, i znam da će se nastaviti boriti koliko god može”, rekao je Jason za “Studio 1”.

Osim Jasona, američkim medijima izjavu je dao još jedan Shennonin prijatelj koji je želio da ostane anoniman. On međutim tvrdi da je glumica jako loše i da prognoze nisu optimistične, prenosi NN.

 • “Nažalost, njeno je stanje toliko loše da mislim kako neće dočekati 2021. godinu. Ona umire! Teška srca ovo govorim, ali Shennon ne želi bježati od istine i zna šta je uskoro čeka”, rekao je blizak izvor glumice.

  Shennon se krajem februara obratila pratiteljima putem Instagrama i podijelila lošu vijest o povratku karcinoma.

  “Nakon što sam se godinu dana borila, evo me nazad na starom putu. Trudim se da brinem o sebi i uživam u svakom danu. Nije uvijek lako. Ima dana kad sam depresivna i lijena. Uz pomoć prijatelja uspijevam”, napisala je tada, a nakon toga u suzama priznala.

  “Nisam sve to još prihvatila, gorka je pilula koju moram da progutam. Ima dana kada se pitam ‘zašto ja’, ali onda pomislim zašto ne? Ko drugi? Ko to zaslužuje? Niko!”, rekla je jednom prilikom u emisiji “Good Morning America”. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,