Srijeda, 23. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ozana opet snimila kako pohuje tikvice: ‘Fanovi me podržavaju’

Preuzmite sliku

Ozana Pevec Marić (23) postala je popularna kad je imala 11 godina i snimila ‘gastro tajne’ kako spremiti sendvič za školu i ispohovati tikvice. Slava zbog YouTube karijere ubrzo joj je prisjela jer su je mnogi ismijavali.

Međutim, Ozana se vratila snimanju. Prije mjesec dana objavila je video pod nazivom ‘Princess Ozana’, a sad se prisjetila stare slave. Za brojne pratitelje snimila je ponovno kako priprema tikvice.

– Dobila sam puno prijedloga za teme novih videa. Zaključila sam da bi bila super ideja ponoviti pohovane tikvice. Mislim da je to nešto što me obilježilo, svi me povezuju s time – rekla je Ozana.

Kaže kako u posljednje vrijeme sve češće prima poruke podrške od pratitelja. Govore joj kako je bila ispred svog vremena i da je ovo najjači povratak ikad.

– Očekivala sam puno negativnije poruke, a nisam dobila niti jednu negativnu. Dobila sam stotine predivnih poruka, prepunih podrške, lijepih riječi. Svaka čast – rekla je Ozana.

  • U novom videu Ozana sa suprugom i djetetom ide na pijacu kupiti svježe tikvice, a potom ih pohuje. Suprug joj je, čini se, velika podrška jer je upravo on ovoga puta bio kamerman. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,