Srijeda, 27. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Osmanagić otkrio da sa Đokovićem planira da otvori centar za prirodnu medicinu u Visokom

Preuzmite sliku

Ovdje nije riječ o takozvanim piramidama, već o drevnim građevinama. One regenerišu organizam, vrše detoksikaciju, čiste viruse i bakterije iz organizma, kazao je dr. Semir Osmanagić

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković kad god ima slobodnog vremena koristi ga da posjeti naš grad. Tako je bilo i prošle sedmice kada je Đoković po četvrti put u roku od godinu i po posjetio Visoko.

Iako je čest gost, popularni Nole u Visokom rijetko govori o tenisu. Njegove posjete služe da ne misli na sport u kom je najbolji na svijetu.

– On je domaćin jer ovo smatra svojim. Djeca vole da borave u našem parku, a Novak posjećuje prahistorijske tunele. Ovdje nije riječ o takozvanim piramidama, već o drevnim građevinama. One regenerišu organizam, vrše detoksikaciju, čiste viruse i bakterije iz organizma – kazao je dr. Semir Osmanagić u jutarnjem programu ”Prve”.

U razgovoru za srbijansku televiziju, dr. Semir Osmanagić je otkrio da s Novakom planira da otvori centar za prirodnu medicinu.

– Novak stalno razmišlja da unaprijedi tenis, ali ne samo tenis. Razmišljamo o jednom centru za medicinu, naša saradnja će se nastaviti i u budućnosti – otkrio je dr. Osmanagić, koji očekuje da Novak posjeti piramide još jednom do kraja godine.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje