Ponedjeljak, 27. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Oglasila se supruga Dženana Lončarevića: Poslije 25 godina braka želi me izbaciti iz kuće. Sad nemam kud

Preuzmite sliku

Samira Lončarević odlučila se oglasiti povodom svog razvoda od pjevača Dženana Lončarevića.

“Najveći problem je imovina. Doživjela sam da poslije 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtjev za razvod, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke.

Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem”, rekla je za Telegraf.rs.

Dalje je navela kako ne brine za sebe, ali da brine za djecu. S Dženanom ima dvojicu sinova.

Ja inače nikada ne bih sebi dozvolila da razgovaram s novinarima da nemam ovaj problem i da sad nemam kud. Kuća u kojoj boravimo vodi se pola na njega, pola na njegovog brata i faktički, za 25 godina braka, meni pripada četvrtina kuće, jer je sve ostalo što je stekao stavio na tuđa imena. Meni nije ostalo ništa drugo nego da se borim da obezbijedim svoju djecu koja na njihovom imenu nemaju ništa”, kazala je.

Dodala je da Dženan ima dobar odnos s djecom i da ih viđa jednom u 15 dana.

“Kada dođe u Prijepolje, boravi u istoj kući u kojoj sam i ja, ali ne komuniciramo. Naš odnos je narušen. Naši advokati se čuju, mi ne razgovaramo od ljeta prošle godine. U februaru mi je stigla tužba za razvod”, ispričala je.

Podsjećamo, srbijanski mediji su jučer objavili kako je pjevač u 15-godišnjoj vezi s drugom ženom te da proces razvoda želi što prije okončati.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje