Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Nova emisija: Nikolina Pišek traži domaće šaptače psima!

nikolina-psi
Preuzmite sliku

Nikolinu Pišek problemi sa psom inspirisali su za reality show u kojem će odabrati šestero stručnjaka za životinje koji će na poziv porodica rješavati njihove probleme.

nikolina-psiŠta biste učinili da vam je pas ljubomoran i želi zapišati vašu novu djevojku? Ili da živite na imanju i jedini izvor prihoda vam je rasplodni bik koji je zakazao?, pitala je voditeljica kandidate na prvoj audiciji za novi regionalni reality show “Tim za životinje”.

Nikolina Pišek (39) jedna je od producenata koji će u većim gradovima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji i Sloveniji tražiti ljude koji znaju riješiti svaki problem svih kućnih ljubimaca, ali i domaćih životinja.

– Tražimo posebne ljude koji znaju razgovarati sa životinjama. Moraju i dobro komunicirati s ljudima te biti timski igrači jer će morati zajednički odlučivati šta napraviti s problematičnim ljubimcem. Uz to, moraju biti zabavni, a pomalo i neobični – opisuje voditeljica.

nikolina-psi2

Za show će odabrati šestero stručnjaka za životinje koji će na poziv porodica koji imaju problem izlaziti na teren i rješavati ga, a kamere će ih pratiti u stopu. Prije toga tim će morati odabrati najbolju metodu, a i uvjeriti porodicu da je to najbolje za njih i njihova ljubimca.

– Bit će smiješnih situacija, ali i svađa unutar tima, a vjerojatno i same porodice – dodala je Pišek.

Na zagrebačkoj audiciji bili su uglavnom muškarci u dobi od 24 do 40 godina. Marko Ljutić (30) završio je menadžment i radio u oglašavačkoj industriji, no posvetio se uzgoju australskih pasa goniča. Uz to, savjetuje ljude kako preodgojiti sebe da bi mogli promijeniti psa. Prijavio se u show jer bi volio biti hrvatski “Šaptač psima”.

– Ljudi me zovu da im pomognem. Ne kudim pse, nego ih nagrađujem kad nešto dobro učine – otkrio je Marko. Još ne zna gdje će se emitovati show. Pišek ga je ponudila u svim zemljama bivše Jugoslavije.

Svi vole emisije o životinjama

Nikolina je naglasila da show neće biti kopija američke emisije “Šaptač psima”, nego nova emisije o životinjama kakvih, kako kaže, nedostaje na našim televizijama.

24sata.hr / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: