Ponedjeljak, 20. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Milici iz Srbije sve se promijenilo preko noći: U Dubaiju radila kao promoter, a onda se udala za bogataša…

Preuzmite sliku

Iako nije znala ruski, a njen sadašnji muž engleski, to ih nije omelo da se sporazumiju na prvom sastanku

Influenserka Milica Polskaya veliku pažnju privlači svojim izgledom na društvenim mrežama, ali i načinom života nakon udaje za bogatog Kazahstanca, kojem vešto krije identitet.

Ona se u Dubai preselila, kako je rekla, zbog posla hostese u jednom klubu. Međutim, upoznala je budućeg supruga koji ju je svakodnevno obasipao pažnjom, skupim poklonima, te se njen život nakon udaje promijenio u potpunosti.

 • – Ranije sam živela i radila u Dubaiju. Upoznali smo se u jednom noćnom klubu. Prvi put nisam željela da se upoznam sa njim, jer je dva sata prije toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Bio je ogroman i debeo i pred kraj on pošalje drugaricu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografisao drug, a onda šalje drugaricu – rekla je Milica u videu na svom You Tube kanalu.

 • – Drugo veče sam ga opet srela u istom klubu. Držao je dvije čaše sa šampanjcem i nasmijao se. Ostala sam malo i kratko sa njima, jer je bio prelijep. Taman ten, bijeli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu poslije sat vremena svoj broj telefona i malo smo se izigrali. On me je zvao sutradan na sastanak, da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom drugu: “Ona će meni da rodi sina” – dodala je.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by 🇷🇸Milica Polskaya Official (@mmm_still_limited_edition) on


  Kako nije znala ruski, a on engleski jedva su se sporazumjeli na prvim sastanku, a Milica je tada imala peh sa neudobnim cipelama zbog kojih su joj krvarile noge.

  – Došao je sa ogromnim buketom cvijeća i bila je ljubičasta kutija sa slatkišima. Trajao je četiri sata sastanak. On nije znao engleski, ja nisam znala ruski i trebalo nam je da se jako dugo sporazumimo. Rukama, nogama, kako smo znali u tom trenutku. Obula sam neudobne cipele i krvarile su mi noge. Poljubili smo se tek na trećem sastanku, a ostalo je sve historija – objasnila je influenserka.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by 🇷🇸Milica Polskaya Official (@mmm_still_limited_edition) on

  Milica sa mužem ima četvoro djece Filipa, Gošu, Lava i Sofiju. Primjetno je da je na sebi imala nekoliko estetskih intervencija, a zbog duge, plave kose i naglašenih atributa mnogi je likom upoređuju sa barbikom. (Tuzlanski.ba)

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by 🇷🇸Milica Polskaya Official (@mmm_still_limited_edition) on

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje