Četvrtak, 28. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Madonna iznenadila fanove i objavila fotografiju sa sestrama na proslavi očevog rođendana

Preuzmite sliku

Ove sedmice Madonnin otac je proslavio 90. rođendan u krugu porodice. Na proslavi su osim Madonne i njene djece prisustvovale Madonnine mlađe sestre, s kojima se fotografisala oko oca.

‘Kraljica popa’ Madonna Louise Ciccone (62) rijetko objavljuje fotografije sa svojim ocem ili sestrama, a još rjeđe s braćom. Tako su rijetka fotografija i video s proslave 90. rođendana njenog oca Silvija Cicconea bile iznenađujuće, prenosi 24sata.hr.

  • Iz svih fotografija čini se kako se porodica lijepo provela na proslavi u Silvijevom vinogradu u Michiganu. Sa sestrama Melanie (59), Paulom (62) i Jennifer (54) na fotografiji stoji iza oca.

    Melanie i Paula dijele roditelje s Madonnom, kao i njihova starija braća Marty (64) i Anthony (64) i brat Christopher (61), koji je 2008. godine objavio šokantne memoare. Tom je prilikom Christopher opisao sestru kao bezobraznu i zlovoljnu.

  • Njena polu-sestra Jennifer kćerka je Silvija i Joan Gustafson (78). Gustafson je bila Silvijeva kućna pomoćnica, a vjenčali su se nakon smrti Madonnine majke Madonne Fortin. Silvio s Joan ima i sina Marija (52).

    Sestre su rijetko viđene, a još rjeđe fotografirane zajedno, pa su se tako neki na društvenim mrežama prisjetili fotografije s Melaninog vjenčanja iz 1987. godine.  (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,