Četvrtak, 7. Decembra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Goca Tržan najavila koncerte u Tuzli i Mostaru

Preuzmite sliku

Pop diva Goca Tržan stigla je jučer u Mostar kako bi na konferenciji za medije najavila svoj koncert koji će se održati 19.10. u HD Herceg Stjepan Kosača.

“Mostar ima vrlo specifičnu energiju i vrlo specifičan temperament po kojem smo bliski. Volim ovaj grad i da znate, spremam vam odličnu svirku!” istaknula je Goca Tržan na konferenciji za medije koja se održala u Hotelu Mepas.

Uz najavu mostarskog koncerta, Goca je na konferenciji za medije ekskluzivno najavila i svoj koncert u Tuzli, koji će se održati 21.10., u Bosanskom kulturnom centru.

 • Ulaznice za koncert u Tuzli upravo su puštene u prodaju u sistemu Entrio.ba, a uz najavu koncerata u Mostaru i Tuzli, Goca se osvrnula i na svoj koncert koji je održala u Domu mladih u Sarajevu u junu.

  “To je bio fenomenalan koncert, za mene koncert za pamćenje. Ako ste bili u Domu mladih i doživjeli tu energiju, e baš s takvom energijom i punim srcem stižem u oktobru u Mostar i Tuzlu”, rekla je Goca, od koje su se predstavnici medija teško rastali. Uvijek pozitivna, nasmijana i otvorena, Goca ih je sve osvojila na prvu.

  Organizatori iz mostarske agencije Inter Connect otkrili su da je potražnja za ulaznicama za Gocin koncert u Mostaru jako dobra i da očekuju rasprodanu Kosaču.

  Ulaznice za mostarski koncert mogu se kupiti na platformi Entrio.ba, u Mostaru u agenciji Inter Connect u ulici Alekse Šantića 123a (radnim danom od 9 do 16 sati) i od ponedjeljka, 25.9. na blagajni Kosače.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , ,