Nedjelja, 21. April 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Frenkie i Sajsi MC objavili zajednički single “Svi” (VIDEO)

Frenkie i Sajsi MC večeras su objavili zajednički single i video spot za pjesmu “Svi”, i na taj način krunisali višegodišnju suradnju na muzičkoj sceni.

Spot je sniman protekle sedmice u Sarajevu, gdje je večeras upriličena i njegova prezentacija za medije. U kreiranju pjesme i spota učestvovala je izuzetna ekipa kreativaca okupljena oko Fm Jam-a i Spektroom produkcije.

Muziku i mix potpisuje Indigo, producent iz Fm Jam ekipe, u saradnji sa DJ Soulom. Frenkie i Sajsi ističu da je pjesma klupskog karaktera i očekuju da je ovo svojevrsni soundtrack za noćne izlaske. Svjesni su da će na prvu njihova saradnja biti pravo iznenađenje za fanove i u BiH i Srbiji, ali taj momenat iznenađenja im je upravo drag.

Tekst pjesme pisali su zajedno, dok se u spotu osim njih dvoje pojavljuje i Tijana Rašić, Ivanina sestra i saradnica na sceni te Ina Čano, multitalentirana umjetnica i model nesvakidašnje ljepote.

Ekipa “Spektroom” tima ovoga puta ponudila je nešto drugačije studijsko snimanje sa vrlo efektnom scenografijom. (Fmjam)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,