Utorak, 29. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Bh. influenserka poručila Noletu o vakcini: “Možeš ti to, malecki”, pa zbog prijetnji uklonila objavu

Preuzmite sliku

Brankica Raković, influenserka i urednica portala Lola iz Banja Luke, nedavno je poslala poruku slavnom teniseru Novaku Đokoviću o vakcinaciji.

Tema je bila njegova izjava koju je rekao novinaru BBC-a nakon deportacije iz Australije. Na pitanje da li je spreman da ustraje zbog svog stava o nevakcinisanju i po cijenu gubitka trofeja, Đoković je rekao:

“Da, to je cijena koju sam voljan platiti.”

Među brojnim komentarima, najviše pažnje privukao je onaj od Raković koja je poručila Đokoviću:

“Nole, evo mene nakon 40 kemoterapija i tri vakcine, dižem 90 kg u potisku. Možeš ti to, malecki, nije strašno. Najpodnošljiviji si svakako na terenu”, napisala je Brankica na Twitteru.

  • Međutim, tviteraši to nisu dobro prihvatili te je banjalučka urednica uskoro dobila veliki broj prijetnji – zbog kojih je morala izbrisati objavu.

    “Obrisala sam tvitove posvećene Đokoviću. Količina prijetnji, poziva da se ugasi moj profil, uvreda i užasa jer sam ja, niko i ništa, napravila sprdnju od svog treninga, terapija i vakcina je bolesna. Liječite to. Moguće je. Nadam se da i sebe volite kao Đokovića. I blago njemu s takvim fanovima spremnim na sve”, poručila je Raković prije negoli je izbrisala profil.

    Putem Instagrama je objavila dio poruka:

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje