Subota, 31. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Berlusconi u društvu 30-godišnje plavuše: ‘To je osveta bivšoj jer ljubi popularnu pjevačicu’

Preuzmite sliku

Šuška se kako je Berlusconi namjerno poslao italijanskim medijima fotografije s novom curom sa Sardinije jer se želi osvetiti bivšoj djevojci koja sada ljubi popularnu pjevačicu Paolu Turci (55)

Mjesecima se šuškalo kako bivši italijanski premijer Silvio Berlusconi (83) ljubi novu znatno mlađu djevojku, a sada je stigla i potvrda. Paparazzi su ga ‘ulovili’ s atraktivnom plavušom na Sardiniji gdje na Costi Smeraldi ima ljetnu rezidenciju, pišu italijanski mediji. Silvio novu zanosnu curu nije ispuštao iz ruke…

Riječ je o Marti Fascini (30), stranačkoj kolegici iz Forza Italije, a osim političkih uvjerenja, oboje su veliki navijači Milana. Kako pišu talijanski mediji, znaju se još iz vremena dok je Marta radila za taj fudbalski klub, a Berlusconi bio predsjednik Milana.

Prije nekoliko mjeseci viđeni su zajedno u Švicarskoj, što je potaklo glasine, a njegov PR tim objavio je tada da je prekinuo 10-godišnju vezu s Francescom Pascale (35).

  • Navodno je Berlusconi namjerno poslao italijanskim medijima fotografije sa Sardinije jer se želi, pišu italijanski mediji, osvetiti bivšoj djevojci koja sada ljubi popularnu pjevačicu Paolu Turci (55). Šuška se kako ga je jako povrijedilo kada ju je ugledao na naslovnicama kako ljubi curu.

    Berlusconi je bio 24 godine u braku s glumicom Veronicom Lario (64) te 20 godina u braku s Carlom Elvirom Lucijom Dall'Oglio (79), a ima petero djece – Marinu (54)Pierea (51)Barbaru (36), Eleonoru (34) i Luigija (31). (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,