Utorak, 28. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Beckhamovi ponovno viralni: Samo na Instagramu imaju preko 13 miliona pregleda. Evo o čemu se radi

Preuzmite sliku

Ubrzo stiže ovogodišnji Superbowl.

Događaj je to koji je s godinama postao više u vezi toga ko nastupa, nego koje ekipe američkog nogometa igraju. Već znamo da će nastupati Usher i jedva čekamo vidjeti što je spremio. Osim muzike, Superbowl karakteriziraju i reklame koje se prikazuju u toku tog velikog sportskog događaja. Od Victorije Beckham do Jenne Ortege, ovo su najbolje.

“Be honest”

Prošle godine, javnost je zaludila dokumentarna serija Beckham, o životu i karijeri nogometaša Davida Beckhama, a jedan viralni trenutak ukrao je svu pažnju. Naravno to je trenutak kada je Victoria za kamere pričala kako su se ona i David povezali, jer oboje dolaze od običnih radnih obitelji, kada ju je David prekinuo i rekao Be honest!

U kakvom automobilu te otac vodio u školu? Viralni trenutak sada je pretvoren u Superbowl reklamu za Uber Eats. U teaseru za reklamu Victoria ima majicu na kojoj piše “moj otac je imao Rolls-royce” i onda baš kao i u dokumentarcu govori u kameru. David i ja ćemo biti u jednoj reklami, kaže Posh, a David ulazi i kaže “Budi iskrena, tokom čega će se reklama prikazati?”

Teaser je urnebesan i već postao viralan. Spomenuli su i kako će se pojaviti Jessica Aniston (misleći, naravno na Jennifer). Samo na Victorijinom instagram profilu već sada broji preko 13 miliona pregleda.

Kate McKinnon, mačka i Pete Davidson

Za Hellman majonezu, reklamu je napravila komičarka Kate McKinnon sa svojom mačkom.

Nazvana Mayo Cat, u reklami vidimo kako Kate pokušava smisliti što će dati mački za jesti na što mačka kaže “meow” (što zvuči kao mayo). Na dvije sekunde se pojavi i Pete Davidson. (Journal.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje