Utorak, 4. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Atraktivna i zabavna: Severina objavila novu pjesmu sa Jalom Bratom pod nazivom “Magija” (VIDEO/FOTO)

Popularna splitska pjevačica Severina objavila je novu pjesmu pod nazivom “Magija” koju je snimila s bh. reperom Jalom Bratom. Pjesmu je trebala objaviti 30. jula, ali je odgodila zbog smrti Olivera Dragojevića.

Muziku i tekst su radili Jala Brat i Buba Corelli, dok je za spot bio zadužen Anže Škrube.

Severina se pojavljuje u nekoliko atraktivnih odjevnih kombinacija, te pleše s grupom od 14 profesionalnih i svjetski poznatih plesača.

“Hvala Jala Bratu i Buba Corelliju na ovoj ‘Magiji’ i na tome što su svojim pjesmama otvorili još jedan novi prozorčić u mojoj muzici prema horizontu novih žanrova. Ova pjesma je živa energija. Hvala Anžeu što je svojom režijom i koreografijom podcrtao sve gore navedeno. Hvala svim plesačima i brojnoj ekipi od 50 ljudi, koji su nam pomogli da ovu ‘Magiju’ zajedno učinimo magičnom”, rekla je Severina.

“Sve je nastalo vrlo jednostavno, pokušali smo da spojimo neke naše želje i stilove, da bi na kraju od svega toga dobili pravu magiju. Pjesma zavodi na sebi svojstven način, magičan i vjerujem da nikoga neće ostaviti ravnodušnim”, istakao je Jala Brat.

Anže Škrube jedan je od vodećih globalnih kreativnih direktora i koreografa sa sjedištem u Los Angelesu, Kalifornija. Rođen i odrastao u Sloveniji, nastupao je uz svjetski poznate izvođače kao što su Prince, Usher, Justin Timberlake i Meghan Trainor.

Odradio je svjetsku turneju s Chris Brownom te tribute za Michael Jacksona, a nedavno je surađivao i s Taylor Swift.

“Severina je i ovim video projektom pokazala da je najveća zvijezda Balkana. Osim vokalne izvedbe, s predanim radom i probama, rasturila je i moju koreografiju. Dobar smo tim jer kuži moju ideju i dobro se nadopunjujemo. Uvijek je zadovoljstvo raditi s njom jer je veliki profesionalac/umjetnik, punim srcem dolazi na set i daje sve od sebe”, istakao je Škrube. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,