Ponedjeljak, 23. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Žena pronašla sam suprugovog dvojnika u teretani: “Naše dijete ih ne može razlikovati”

Preuzmite sliku

Na videu je tata držao bebu, a ona je izgledala zbunjeno dok je promatrala svog oca i drugog muškarca pred sobom.

Jedna žena ostala je zapanjena kada je pomislila da je njen muž prošao pored nje u teretani, a onda je otkrila da je to njegov – dvojnik. Pixie Rose na Tik Toku je podijelila video na kojem njen suprug Caleb vodi njihovu bebu u teretanu kako bi upoznali drugog muškarca.

– Dakle, postoji jedan muškarac u teretani koji izgleda kao moj muž Caleb i spremamo se uzeti našu bebu s nama u teretanu da vidimo može li ih razlikovati jer je sličnost stvarno prevelika – objasnila je u videu.

Na videu njih troje ulaze u teretanu, a tamo ih čeka dvojnik Andy. Tata je držao bebu, a ona je izgledala zbunjeno dok je promatrala svog oca i drugog muškarca pred sobom. Muškarci su izgledali gotovo identično s dužom, smeđom kosom skupljenom u repove, samo što je Caleb imao naočale. Kada je Andy uzeo Calebove naočale, dijete se još više zbunilo.

@pixielacerose My husbands doppelgänger! It’s so crazy seeing them in person. No they’re not related at all! #doppleganger #dopplegangerchallenge #baby #babyboy #mumsoftiktok #momsoftiktok #fy #fyp #viral @swagleb ♬ Just a Cloud Away – Pharrell Williams

– Moj muž je našao svog dvojnika. Suludo je koliko su slični jedan drugome, a da uopšte nisu u rodu – napisala je Pixie u opisu videa.

Na kraju videa Andy i Caleb stoje jedan kraj drugoga, a isto kao i Pixe, korisnici koji su pogledali video nisu mogli sakriti koliko su bili začuđeni.

– U početku videa mi se nije činilo kao da su toliko slični, no na kraju videa sam bila uvjerena da su ista osoba – napisala je jedna korisnica.

– Stvarno mi hoćete reći da oni nisu braća blizanci?- pitala je druga korisnica.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,