Srijeda, 22. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Zbog nevjerovatne ljepote, zovu je živom lutkom (FOTO)

Preuzmite sliku

Zahvaljući svom izgledu, manekenka Duckie Thot je postala prava Internet senzacija. Mnoge žene danas uz pomoć estetske hirurgije pokušavaju da postignu ljepotu nalik Kim Kardashian, Angelini Jolie, Ivanki Trump, ali i Barbie, što je bio slučaj više puta.

Ipak, postoje i one dame koje je priroda nagradila neopisivom ljepotom, a jedna od njih je australijsko-sudanska manekenka Duckie Thot. Izrazito visoka i sa izražajnim crtama lica, ova tamnoputa ljepotica neodoljivo podsjeća na lutku koju smo svi mi obožavali u djetinjstvu.

Ona je slavu stekla kada se pojavila u jednom takmičenju za modele, a ovih dana se našla u medijima zahvaljujući fotografiji koju je objavila na internetu, a na kojoj izgleda identično kao Barbie. Nakon postavljanja fotografije na Twiteru, korisnici ove društvene mreže su počeli da joj ostavljaju komentare: “Mislio sam da je lutka”, “Ne vjerujem da je stvarna, dok je ne vidim uživo”, “Jesi li ti čovjek?”

Lijepa manekenka je već navikla na ove i slične komentare, te ističu da joj ne smetaju i da voli često da se našali na svoj račun. (NN)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,