Nedjelja, 26. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Završila u bolnici pa zamolila supruga da joj donese stvari: Torba s “osnovnim” stvarima nasmijala je mnoge

Preuzmite sliku

Mnogi ljudi se uplaše u situaciji kada njihovi bližnji završe u bolnici, pa je razumljivo da ponekad baš i ne razmišljaju kako treba.

Tako je jedna žena na TikToku ispričala kako je završila u bolnici, a njezin partner je pod nervozom i stresom, u torbu spakovao vrlo neobične stvari.

Nakon što je hitno prevezena u bolnicu zbog blokade u crijevima, zamolila je svoga supruga da joj od kuće donese neke osnovne stvari koje će trebati. Međutim, ono što je dobila nasmijalo je nju i mnoge korisnike. Naime, njezin suprug je u torbu spakovao čips, baby puder, pitu s mesom i proteinski jogurt. 

@emilyshires1 Ben is great in a crisis x #fypage #viral #fyp #xyzbca #greenscreen #goviral #storytime #comedy #hospital ♬ original sound – Em Shires

Emily Shires objavila je video objašnjavajući šta se dogodilo, a zatim je pokazala torbu u kojoj su se nalazili neobični proizvodi koju je za nju odabrao njen suprug.

– Rekla sam mu da spakuje neke osnovne stvari jer ne znam koliko ću dugo biti tamo. Ne znam šta njemu znače osnovne stvari, ali od ovog svega definitivno će mi biti koristan samo baby puder ako mi se vrat oznoji – našalila se u videu.

U urnebesnom završetku videa, Emily je otkrila sliku svog supruga kako u torbi traži poslastice koje joj je donio. Video je uskoro prikupio preko 200 hiljada pregleda, mnogim korisnicima neuspjelo pakiranje torbe bilo je smiješno i simpatično, a neki su podijelili i svoja iskustva. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,