Srijeda, 27. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Voditeljice usred emisije saznale da imaju korona virus, odmah napustile studio

Preuzmite sliku

Voditeljicama Ani Navarro (49) i Sunny Hostin (52) usred američkog talk showa ‘The View’ na ABC televiziji rečeno je da moraju napustiti emisiju.

– Vas dvije morat ćete izaći na trenutak – rekao im je čovjek koji se nalazio iza kamera.

– Čini se da se ovdje događa nešto čega nisam 100 posto svjesna. Može li mi, molim vas, neko objasniti što se događa? – komentirala je voditeljica Joy Behar.

Naime, Ana i Sunny bile su vakcinisane s obje doze, ali morale su napustiti studio prije dolaska američke potpredsjednice Kamale Harris jer im je bio potvrđen korona virus. S njima su u studiju bile još dvije voditeljice.

Behar se tada pripremala za predstavljanje potpredsjednice SAD, kada je drugi glas iza kamere rekao ‘ne’. Harris se u emisiju uključila iz drugog studija u središtu ABC-a u New Yorku. Nakon reklama, Behar i Sara Haines, koje su sjedile s druge strane polukružnog stola emisije nasuprot druge dvije voditeljice, preselile su se na sredinu stola.

Behar je zatim gledateljima objasnila šta se dogodilo.

– Budući da će ovo svakog trenutka biti glavna vijest, Sunny i Ana očigledno su obje pozitivne na COVID-19. Koliko god se trudili, ovakve stvari se događaju, vjerovatno će se brzo oporaviti i sigurno će biti dobro jer su obje potpuno vakcinisane –  rekla je Behar. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,