Petak, 10. Aprila 2020.
Tuzlanski.ba logo

Koronavirus u BiH

ZARAŽENI

858

OPORAVLJENI

101

UMRLI

35
Preuzmite sliku

Vodio ljubav s bivšom djevojkom koja je u braku i ostala je trudna, ne zna je li on otac

Falio mu je seks s njom, a sada je u velikim problemima. Da stvari budu gore, ne zna je li on otac.

Ovaj 43-godišnjak tražio je savjet od psihoterapeutkinje Deidre nakon što je spavao sa svojom udanom bivšom djevojkom.

Rekao je: “Moja bivša djevojka i ja prekinuli smo prije dvije godine. Bila je to moja odluka, ali falio mi je seks s njom. Prošle godine sam bio ‘u suši’ pa sam njoj posalo poruku pitajući je želi li se seksati.”

“Brzo je prihvatila i kada njenog muža nije bilo, došla je kod mene doma.

Uvjerila me da nam ne trebaju konodomi pa sam mislio da je na piluli.” Kaže kako je to bio odličan dan i da su se seksali tri puta. Nije se više planirao čuti s njom, ali mu se ona javila da je trudna, piše The Sun.

“Izgleda da su ona i njen muž imali problema s zatrudnjivanjem. Rekla je svom mužu da je on otac. Ali, ja želim napraviti DNK test kako bih vidio istinu.” “Ipak, ona želi ovo dijete sa svojim mužem, a ne sa mnom. Stvarno bih htio biti otac, ne znam što sada napraviti.”

Deidre mu je odgovorila: “Bila je to jako dobra ponuda koju nisi mogao odbiti, ali izgleda da tvoja bivša djevojka ima lični plan i cilj.” Rekla mu je kako postoji velika mogućnost da je njen suprug otac dijeteta jer nije posumnjao kako je zatrudnjela, što znači da se redovno vode ljubav.

Savjetovala ga je da se dogovori sa svojom bivšom za DNK test, ali da je najbitnije od svega da dijete ima tatu koji će ga voljeti, makar mu ne bio biološki otac.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,