Srijeda, 16. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Vjenčani trend koji je godinama bio hit, službeno više nije u modi (FOTO)

Preuzmite sliku

Dekoraciji se na vjenčanju pridaje gotovo najviše pažnje. Toga ste postali svjesni iste sekunde kada ste počeli s planiranjem vlastitog vjenčanja ili se pak ponudili pomoći najboljoj prijateljici u organizaciji njenog.

Možda se pridavanje toliko pažnje dekoraciji čini potpuno nepotrebno, ali činjenica je da će vaše fotografije izgledati puno ljepše zahvaljujući njoj. Osim toga, jedan od najbitnijih dana u vašem životu postat će još posebniji.

Posljednjih godina u kreiranju trendova osobitu ulogu imaju društvene mreže, a ako je suditi prema njima donedavno obožavani cvjetni zidovi, odnosno pozadine gotovo preko noći postale su demode, prenosi index.hr.

S tim se slaže i Colin Cowie, organizator vjenčanja koji je surađivao s brojnim slavnim osobama, poput Toma Cruisea, Jennifer Aniston i Jennifer Lopez.

“Ove godine se u modu vraća moderan, suvremeni, minimalistički izgled. Manje je više”, uvjeren je Cowie koji je u razgovoru za Mirror istaknuo kako vjeruje da će parovi u budućnosti birati sve decentniju dekoraciju.

Prema njegovom mišljenju, ove godine bi mogao umjesto klasičnog cvijeća mogla prevladati pšenica koja se uz malo mašte može odlično uklopiti u rustikalna vjenčanja. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,