Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Trudna je, a izlazi s muškarcima: “Njihova reakcija mi kaže puno o njima!”

Preuzmite sliku

Samci će znati da internetski spojevi mogu biti noćna mora – ali kakvo je iskustvo kada ste trudni i uskoro trebate roditi? Jedna trudnica otkrila je kako izgleda upoznavanje potencijalnih partnera preko interneta kada čekate dijete, piše The Sun.

Naime, buduća mama Megan Dowling na TikToku je podijelila jednu interakciju koju je imala na Hingeu. Kad je počela kreirati svoj profil za spojeve, Megan je rekla da je stavljala samo fotografije svog lica i skrivala sve fotografije cijelog tijela. No, u njezinoj biografiji stoji i da ima djecu, objasnila je buduća mama u videu i dodala da će muškarci “kad tad pitati”. Nakon što je razmijenila poruke s potencijalnim budućim partnerom, muškarac je ”konačno postavio” pitanje – i isprva je Megan bila previše nervozna da bi mu odgovorila.

@yesimmegan1 Replying to @Brianna Lynn Pregnant with a dating app! #greenscreen #dating #pregnant #datingapp #storytime #datingstory ♬ original sound – Megan Dowling

“Znam da je ovo puno i vjerovatno super čudno i nekonvencionalno, potpuno razumijem ako više nisi zainteresovan. Ali zapravo sam trudna. Očito nisam u vezi s ocem djeteta, samo sam na neki način iskušavala spojeve što je čudno, potpuno sam svjesna toga”, glasio je njezin odgovor. No, na njezino veliko iznenađenje, muškarac s kojim se spojila poslao je odgovor koji nije očekivala.

Umjesto da ju odbije ili se prestane dopisivati s njom, muškarac je napisao: “Ja sam super otvorenog uma Megan i čestitam! To je blagoslov.” Ne samo da je on bio “blagoslov” u njezinim očima, Megan je također kasnije saznala da je muškarac i sam otac dvoje djece i da je njihovu mamu nazvao “divnom osobom”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Megan Dowling (@yesimmegan)

“Pa, tako sam mu to rekla”, dodala je i objasnila da je to samo jedno od rijetkih pozitivnih iskustava. ”Nije uvijek tako, iskreno vrlo rijetko koristim Hinge. Obično sam na Instagramu. ‘Ali onda može postati čudno, znam dobiti neke čudne poruke.” Megan je također pozvala samce da ne skrivaju činjenicu da čekaju dijete. ”Samo budite otvoreni, budite iskreni. Nikada ne znate kakav će biti njihov odgovor.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Megan Dowling (@yesimmegan)


Video je ubrzo prikupio hiljade pregleda, dok su ljudi u komentarima dijelili svoja mišljenja. Mnogi su muškarca hvalili, a jedna je korisnica napisala: ”Zelena zastava! Lijepo govori o majci svoje djece.”

Drugi se složio: ”Činjenica da je majku svoje djece nazvao divnom je važna i pozitivna!”

”Čini se tako emocionalno inteligentnim!” dodao je neko drugi.

Jedna korisnica je ispričala svoje iskustvo: ”Bravo za tebe. na Tinderu u mojoj biografiji stoji “ako nisi spreman biti očuh nemoj povući prstom udesno” i onda kažem da imam djetešce od mjesec dana”, prenosi Večernji.hr

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,