Nedjelja, 2. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Šta vam danas kažu zvijezde: Ljubavni horoskop za 7. oktobar

veza1
Preuzmite sliku

Pročitajte šta vas očekuje na ljubavnom planu u nedjelju 7. oktobra. Ovnovi su nervozni, Rak dobija vijest o nekom koga dugo nije vidio, za Škorpiju biće ovo jedan od boljih dana.

veza1

OVAN

Sunce i Mjesec u napetom aspektu čine vas nervoznim posebno ako se vaša porodica miješa u vaš privatni život. Niste u stanju da se dogovorite sa osobom koja vam je draga ni oko neki običnih pitanja, a naročito ne u vezi sa nekim važnijim problemom, naročito ako ste rođeni krajem znaka.

BIK

Imate vjeroverenja u Škorpiju i Djevicu i to su znaci sa kojima trenutno možete veoma dobro da se dogovorite ma o čemu da se radi. Nekome je stalo da vam da na znanje da možete da budete sigurni u njegova osjećanja ali vama je mnogo važnije kao se vi osjećate u vezi neko šta partnera osjeća parama vama.

BLIZANCI

Ako igrate dvostruku igru vrlo brzo možete imati problema zbog toga, naročito ako ste u vezi sa Vodolijom, Škorpijom ili Lavom. Nemojte se previše opterećivati onim što o vama pričaju oni kojima ste oduvek bili na neki način trn u oku. Ako ste slobodni, možete naći način kako da vas jedan Ovan primjeti.

RAK

Mjesec u vašem znaku donosi vam samo prividni mir, naročito ako nemate dobru komunikaciju sa Ovnom, Lavom ili Vagom a stalo vam je da to ne bude slučaj. Bićete spremni da se sretenete sa onima koji vam nedvosmisleno daju na znanje da im je uvijek prijatno u vašem društvu. Dobijate vijest o nekom ko vam je veoma drag a niste ga vidili nekoliko mjeseci.

LAV

Čekate sa vam se javi neko s kim biste mogli da provedete prijatne momente udvoje. Ako se radi o osobi koju rijetko viđate ili sa kojom nemate čvrstu vezu, vjerovatno ćete moći da se dogovorite o mnogo čemu što vas tišti a tiče se te veze. Imate potrebu da ostvarite dobru komunikaciju sa Vodolijom koja je prilično drska prema vama.

DJEVICA

Relativno miran dan ako ne budete stavljali bilo kakve komentare na račun partnera za koje znate da njega nerviraju. Budite raspoloženi u društvu osobe koja jedva čeka da vas vidi i koja vam je najavila svoj dolazak, moguće iz inostranstva. Dobijete poziv da se sretnete sa drugom Djevicom, Rakom ili Škorpijom.

VAGA

Trebalo bi da se postavite maksimalno odlučno u vezi sa jednim Ovnom ili Vodolijom, naročito ako ste rođeni početkom znaka i ako ste sigurni da biste mogli da budete srećni zajedno samo ako biste više vremena provodili skupa. Sve što vam predloži osoba rođena u znaku Riba odbijate i na neki način minimizirate.

ŠKORPIJA

Jedan od boljih dana, naročito ako vam se dopadaju Djevica, Rak ili Jarac. Ulazak Saturna u vaš znak donosi ozbiljnost u pristupu ljubavnim problemima, naročito kada je u pitanju veza sa neki ko je prilično svojeglav. Ako vam se dopada julski Lava, moguće da je vaša komumunikacija otežana po mnogim pitanjima.

STRIJELAC

Mjesec u Raku čini vas netolerantnim prema onima koji su prema vama više puta bili fer, naročito ako ste u vezi sa vodenim znakom.Pokušajte da se relaksirate u društvu Ovna ili Vodolije koji su uvek raspoloženi da vas saslušaju. Moguć susret na nekom većem skupu rođaka ili prijatelja.

JARAC

Danas biste mogli biti romantično raspoloženi ili očekivali previše od nekog koga ste nedavno sreli a niste baš načisto da li su osjećanja uzajamna. Zbog tranzita Mjeseca preko znaka Raka možete biti preosetljivi i popustljivi. Dobićete priliku da se sretnete sa nekim ko često putuje u inostranstvo, moguće u zemlje njemačkog jezičkog područja.

VODOLIJA

Pokušajte da se ne raspravljate sa osobom koja vam je draga naročito ako znate da je u pravu. Neće vam poći za rukom da je ubijedite u ono što želite. Bilo bi dobro da budete fer i da partneru date na znanje da vam je stalo do njega. Slobodne Vodolije očekuju da im se javi neko koga poznaju s posla.

RIBE

Nemojte se previše opterećivati razmišljanjima o onome što niste učinili a obećali ili nekim greškama koje ste počinili u afektu, posebno ako ste martovska Riba. Bilo bi dobro da se maksimalno potrudite oko nekog ko vam je veoma drag, čak i ako ta osoba daje na znanje da je pomalo uvrijeđena zbog nečega.

Novosti.rs / Depo

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: