Utorak, 3. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

“Suprug mi plaća za kućanske poslove, u godini dana zaradila sam 190.000 dolara”

Preuzmite sliku

Otkako je objavila svoj video, prikupila je više od 7,2 miliona pregleda te 400 hiljada lajkova

U svakoj vezi važno je podjednako raspodijeliti troškove i brigu oko kuće, ali ponekad je teško ako jedna osoba nema stalan posao. Jedna žena otkrila je kako su ona i njen suprug prešli preko tog problema nakon što je ona izrazila želju da bude domaćica, a ideja je oduševila mnoge, prenosi Večernji list.

Na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem je objasnila kako ona zarađuje za sebe i život sa svojim suprugom, a stvar je zapravo vrlo jednostavna, kako piše Mirror.

– Ja sam domaćica od 26 godina, a prošle godine sam se udala. Moj suprug svakog mjeseca uplaćuje novac na moj račun da mi plati za brigu o kući i evo šta sam zaradila u godini dana – ispričala je u svom videu te pokazala stanje svog računa na kojem ima 190 hiljada dolara.

@imrichbtchHe’s sweet 😍 #fyp #arab #latina

♬ Oh No – Kreepa

Otkako je objavila svoj video, prikupila je više od 7,2 miliona pregleda te preko 400 hiljada lajkova, a mnogi su bili oduševljeni ovom idejom.

“Bit ću iskrena, drago mi je da ovo vidim. Biti domaćica naporan je posao”, komentarisala je jedna djevojka, dok se druga složila: “Uvijek su bogati muškarci ti koji prepoznaju i cijene brigu o kući i porodici, a samo oni siromašni misle da to nije naporan posao.”  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje