Petak, 7. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Smršala 50 kg kako bi izgledala kao njen idol Kim Kardashian (FOTO)

Preuzmite sliku

Kim Kardashian se često smatra za jednu od najinspirativnijih žena na svijetu i to ne samo zbog poslovnih uspjeha već i zbog njenih zavidnih oblina. 32-godišnjakinja Verity Sandford postavila je sebi izazov da izgubi 50 kg kako bi što više ličila na svog idola Kim Kardashian i sada je sretnija nego ikad.

– Imala sam savršenu Kim figuru, ali ostala je sakrivena ispod naslaga sala – rekla je Verity.

Na vagi je dostigla čak 122 kg, a otkrila je da su je prijatelji ranije poredili sa Kim kada su Kardashiani tek postali poznati, zbog njene velike zadnjice. Ali, tada nije mogla da nosi seksi uske haljine koje je željela.

Apsolutno obožavam stil Kim Kardashian. Lijepim njene slike na ormar i frižider da me motivišu. Skinula sam dvije njene fotografije i na njima napisala “inspiracija” i to mi je screensaver. – dodala je Verity.

Ona je priznala da joj kantina na poslu predstavlja veliki izazov ali naučila je sebe da ujutru obavezno doručkuje i da izbaci sve slatkiše, grickalice i brzu hranu.

Odluka da izgleda kao gospođa West pokazala se uspješnom jer je Verity izgubila na težini, a zadnjica joj je ostala velika a struk tanak. Sada joj se nepoznati ljudi javljaju na ulici i na internetu i porede je sa Kim. (zena.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje