Nedjelja, 14. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sin joj pozira kao model u odjeći za djevojčice: “Neki kažu da sam zbog toga loša majka, ali nije me briga”

Preuzmite sliku

Neki su komentarisali da samo zbunjuje dijete ovakvim odlukama, no Ebony smatra da mališan uživa u svemu. Djeca te dobi još se ne zamaraju podjelom odjeće, igračaka i drugih stvari na muško – ženske.

Ebony je majka troje djece koja se na TikToku predstavlja kao @ebony_andthreeboysx te je na toj društvenoj mreži objavila video svog sina obučenog poput djevojčice.

Pojasnila je da mališan radi kao model, a odjeću za curice su mu obukli tokom profesionalnog snimanja nakon što je djevojčica, koja ju je trebala nositi, odustala od angažmana, prenosi 24sata.hr.

– Kada ti je sin tako lijep da završi kao model u odjeći za curice. Hejteri će se sad ispoljavati i mrziti, ali nije bilo planirano, djevojčica to nije htjela učiniti pa je on preuzeo – pojasnila je ova majka kojoj je cijela situacija vrlo simpatična.

@ebony_andthreeboysx Haters gonna hate 😜 it wasnt planned but the little girl wouldnt do it so he took over 😅 #minimodel #toddlermodel #hatersgonnahate #modellife #childmodel #prettyboy ♬ Mrs. Right – Mindless Behavior

Mališan je tokom tog dana nosio više ženskih modnih kombinacija uključujući i mašnice u kosi.

Neki su komentarisali da samo zbunjuje dijete ovakvim odlukama, no Ebony smatra da joj sin nije nimalo zbunjen već uživa u svemu. Djeca te dobi još se ne zamaraju podjelom odjeće, igračaka i drugih stvari na muško – ženske.

– Nije zbunjen. On zna šta je to. Bilo je to modno snimanje, a ne njegovo svakodnevno oblačenje. Neki kažu da sam loša majka zbog svega toga, ali nije me briga – rekla je.

Ovo su neki od komentara na njenu objavu:

‘Zamislite koliko će mu zbog toga biti neugodno kad bude stariji.’

‘Nikada to ne bih napravila svom djetetu. Možete me sad nazvati staromodnom, ali nikada ne bih ni pomislila učiniti tako nešto.’

‘Neki komentari su zbilja strašni, vaš sin je prekrasan.’

‘Ne vidim zašto svi luduju oko toga pa mališan nema ni dvije godine. Nije ga briga šta nosi i zna da je sladak.’

‘Gledajte. Posao je posao. Pravi muškarci rade ono što moraju. Tako slatko.’

‘Oh, on je prekrasan.’

‘Pa taj mali zarađuje, mislim da ga neće biti briga za komentare svih vas.’. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,