Utorak, 17. Septembar 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Šest godina je bio budistički svećenik, a danas je najtraženiji ženski model za donji veš (FOTO)

Mimi Tao (22) jedan je od najtraženijih modela za donji veš i piste u Aziji, a život joj danas ne bi mogao biti ništa više različit od onog koji je živjela prije šest godina

Mimi Tao rođena je kao dječak, a odrastao je u strogoj i religioznoj obitelji na Tajlandu. Financijska propast njegove obitelji rezultirala je velikom promjenom za dječaka – poslan je u vjersku školi i budistički hram gdje je učio za svećenika.

Tamo je dobio ime Phajaranat Nobantao i u hramu je boravio od svoje 12. do 18. godine života. Kaže kako je uvijek znao da želi biti žena, odnosno da je priroda s njime pogriješila. Žudio je za trenucima izlaska iz hrama, preodijevanja u žensku odjeću, piše Bangkok Post.

Počeo je uzimati hormone kako bi mu narasle grudi i smanjio se rast dlaka. Nakon što ga je uhvatila majka kako pije pilule, zaprijetila mu je da će ga se odreći ako ne prestane s glupostima. Naposljetku, Tao je odlučio otići i slijediti svoj životni put.

Kao žena, Mimi Tao se suočila s odbacivanjem i prezirom, no ustrajala je te naposljetku postala jedan od najtraženijih tajlandskih modela, baš poput Andreja Peića. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,