Petak, 24. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Roditelji je cijeli život lagali: ‘Moja životna priča toliko je bizarna da bi se mogao snimiti film’

Preuzmite sliku

Na TikTok mreži pokrenut je novi izazov u kojem korisnici trebaju ukratko ispričati zašto bi se baš o njima trebao snimiti dokumentarni film, a najgledanije objave koje su izazvale pravi šok kod gledatelja objavila je djevojka imena Ayesha. 

Kako kaže, cijeli njezin život je potpuna laž, a nakon što je saznala razne priče o sebi i svom porijeklu, više ni sama ne zna šta je istina, a šta ne. Prvo je ispričala da je sa 18 godina saznala kako je posvojena, a nakon toga priča postaje sve bizarnija. Njezin otac natjerao je majku i sestru da čuvaju tu tajnu od nje, ali onda se ispostavilo da joj ta žena uopće nije ona koja je posvojila – bila je to, naime, tatina bivša žena, a ujedno i rođakinja od koje se razveo i nije joj dozvolio da bude s kćerkicom u kontaktu. Toliko je to odbijao da je pobjegao na Maltu kako ga ne bi mogla pronaći socijalna služba. S obzirom na to da su se otac i bivša žena, njezina posvojiteljica, rastali dok je Ayesha bila jako mala, mogao je uvjeriti kako je njegova nova partnerica njezina majka.

@ayeshadav##stitch with @beckysouthworth there is literally SO much more to this but enjoy 🤣🤣🤣🤣

♬ Streets – Doja Cat

“Zatim sam saznala da je tata lagao sve o sebi – o poslu, o djetinjstvu… Isto tako, kada sam ga pitala za svoj rodni list, odbio mi ga je dati, baš kao i dokumente za posvajanje za koje je rekao da ih je uništio, što nije bila istina.”

Šokirana i zgrožena svime što je saznala, Ayesha je odlučila potražiti biološke roditelje, ali i ženu koja je posvojila. Kontaktirala je socijalnu radnicu koja je pronašla biološku majku, ali za biološkog oca se ne zna ko je – postoje tri potencijalna muškarca čija su imena navedena u dokumentima. Posvojiteljicu također još uvijek nije uspjela pronaći. Ljudi nisu mogli sakriti koliko ih je njezina priča šokirala, a mnogi su rekli i da im je jako žao što je morala prolaziti kroz sve to. Bilo je i onih koji su posumnjali da je Ayesha zapravo oteta, ali ona na to nije odgovorila. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,