Subota, 18. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Putnik otkrio koju riječ niko na kruzeru ne želi čuti

Preuzmite sliku

TikToker Marc Sebastian redovno objavljuje svoje utiske s krstarenja na ruti od Južne Amerike do Antarktike.

Influenser je objavio video u kojem je opisao šta je sve naučio tokom krstarenja, a jedan je detalj privukao pažnju pratitelja.

Marc je objasnio kako je otkrio da spominjanje određene teme može izazvati prilično burnu reakciju među putnicima. Naime, spominjanje Titanica je zabranjena tema među putnicima.

@marcsebastianf someone get whoopi on the line girl i have some goss for her #ultimateworldcruise #worldcruise #serenadeoftheseas #cruisetok #cruise #9monthcruise #titanic ♬ original sound – Marc Sebastian

“Ne smijete razgovarati o Titanicu. Ko je to znao? Ja nisam. Rekao sam svima u prostoriji koji su ručali da je naš brod samo 30 stopa (oko 9 metara, op.a.) duži od Titanica. Kad sam to rekao, ispustili su pribor za jelo. Konobari su uzdahnuli. Nastala je grobna tišina”, ispričao je pa dodao kako se njegova prijateljica tada nagnula i šapnula mu: “Ne smiješ pričati o Titanicu.”

Ovo je prilično zbunilo ljude na TikToku.

“Žao mi je, ali ako idem na brod, govorit ću o Titanicu i OceanGateu”, glasio je komentar.

“Ako ne bih smio razgovarati o Titanicu, to bi mi definitivno uništilo iskustvo”, komentarisao je drugi

“Mama mi je rekla da je na krstarenju spominjanje Titanica jednako kao da vičete riječ ‘bomba’ na aerodromu”, samo su neki od komentara.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,