Ponedjeljak, 1. Juna 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Prije gospodina savršenog, većina djevojaka ima posla sa ova četiri tipa muškarca

Kažu, da moraš poljubiti mnogo žaba, dok konačno ne pronađeš princa. Mi svakako mislimo da do onog pravog, gotovo svaka žena u svom životu ima posla sa određenim tipovima muškarca, koji su joj bili lekcija o muško ženskim odnosima, prije nego što je srela svog gospodina savršenog, piše Lepota i zdravlje.

Dakle, gotovo svaka žena u svom životu imala je iskustva sa ovim tipovima momaka:

1. Flert na odmoru

Upoznali ste se tokom ljetovanja, proveli ste zajedno veoma kvalitetno vrijeme i obećali ste jedno drugom da ćete ostati u kontaktu. Vremenom je taj kontakt, postajao sve rjeđi i onda je potpuno prestao. Ovaj tip momka, sa ljetovanja, možete doživjeti kao nezaboravnu ljetnju avanturu, ali ništa više od toga.

2. Opasan momak

Na ovaj tip muškarca, definitivno je pala svaka od nas. Sa njim nikad potpuno ne znaš na čemu si, ali kada ste zajedno uživaš u svakom trenutku. Ponekad se čini da ste vi idealan spoj potpunih suprotnosti, ali u trenutku, kada zbog njega potpuno izgubite razum, biće vam jasno da je on već krenuo dalje.

3. Mamin sin

On je drugačiji od drugih, fin, pažljiv, pravi džentlmen. Bio bi idealan izbor za vas, samo kada ne biste morale da ga dijelite sa njegovom mamom.

4. Dobar momak

On je san svake devojke, divan je i učinio bi sve za tebe, ali, među vama jednostavno nema hemije.

Ako ste već imale iskustva sa ovim momcima, dobro otvorite oči, možda je čovjek vašeg života, pred vama! (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,