Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Potrošio desetine hiljada eura da bi postao žena, pa se predomislio: Pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Preuzmite sliku

Američki maneken Alexander Veach (30) oduvijek je želio da promijeni spol. Tako je platio 10 000 dolara za lasersko uklanjanje dlačica i na hormonske tablete i živio je kao žena posljednje tri godine. Zvao se Aria sve dok nije shvatio da je biti žena izuzetno skupo i da je biti transrodna osoba stresno i bolno. Odlučio da se vrati svom prvobitnom spolu…

U njemu se nešto prelomilo kad je prošle godine u holivudskom pozorištu glumio transrodni lik koji od žene postaje muškarac. Tada je shvatio kako više ne može živjeti kao Aria, piše cdm.me.

  • “Ja ne živim u kutiji i ne dopuštam da mi rodne norme nalažu šta da radim ili mi ne daju da pronađem svoje mjesto pod suncem. Ljudi misle da sam lažan i nedosljedan, ali ja sam zaista vjerovao kako sam žena u muškom tijelu. Otkad sam ponovo postao muškarac, svi komentarišu moje velike grudi, ali ludački radim sklekove kako bih ih se riješio”, ispričao je za Daily Mail.
    Priznao je kako se nada da će pronaći partnericu koja će ga razumjeti i prihvatiti njegovu prošlost.

  • “Ako je ona prava, neće je biti briga. I dalje imam neke ženstvene crte, nemam dlačice po tijelu, ali testosteron će se pobrinuti da one ponovno izrastu. Fokusiran sam na potpunu promjenu u muškarca, ali trebalo mi je tri godine da postanem žena, pa bi bilo nerealno očekivati da ću sada uspjeti za šest mjeseci”, rekao je Alexander. (prva.rs)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , , ,