Petak, 17. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Postoji tajni forum za preljubnike: Pročitajte njihova iskustva i “savjete”

Preuzmite sliku

Tajni forum Cheaters (Varalice) postao je klub preljubnika.

Na ovom forumu na Redditu se okupljaju preljubnici koji dijele svoje priče, pa čak razmjenjuju savjete o vođenju svojih tajnih života.  Forum trenutno broji preko 4.000 članova i opisuje se kao mjesto za ‘rasprave o varanju u modernim odnosima s razumijevanjem’.

  • Iako neke objave pišu oni koji su prevareni, većina objava dolazi od preljubnika. Među prvih nekoliko postova, jedan muškarac priznaje da uživa u redovnom odnosu s ljubavnicom na lokalnoj benzinskoj pumpi, devet mjeseci prije nego se treba vjenčati s majkom svog djeteta. 

    Druga žena opravdava svoje česte prevare jer joj je dozvoljeno da se zabavlja, a njei dečko jednostavno nije toliko uzbudljiv.  Jedan je muškarac priznao da je šest puta u mjesec dana varao svoju djevojku dodajući da to čini svaku put kad dobije priliku.

  • U objavama ljudi se obraćaju kolegama preljubnicima i za savjet kako se izvući iz afere, s naslovima poput ‘Kako varati u miru?’  Jedan je muškarac čak pitao kakve darove treba kupiti svojoj ljubavnici nakon vikenda – Amazon vaučeri imali su najviše glasova.

    Ponekad pitaju i trebaju li sve priznati partneru.  Savjeti su prilično univerzalni, ali većina se članova slaže da je najbolje šutjeti. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,