Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Porodica nakon više od 138 godina dobila prvu djevojčicu u lozi

Preuzmite sliku

Andrew je supruzi Carolyn odmah na početku rekao kako zapisi s njegove strane porodice pokazuju da se kćerka nije rodila od 1885., a ona je priznala da nije odmah povjerovala u to…

Porodica Clark iz Michigana u Americi je dočekala rođenje prve djevojčice nakon više od 138 godina. Naime, u porodici oca Andrewa Clarka kćerka nije rođena od od 1885. godine.

Supruga Carolyn i Andrew su sve o rođenju kćeri Audrey koja se rodila 17. marta ispričali u intervjuu za Good Morning America.

Andrew je ispričao kako je supruzi Carolyn odmah na početku rekao kako zapisi s njegove strane porodice pokazuju da se kćerka nije rodila od 1885., a Carolyn je priznala da nije odmah povjerovala u to. No, ubrzo joj je i Andrewova majka potvrdila istu stvar.

– ‘Ne, nismo imali djevojku u direktnoj liniji. Stričevi i rođaci su imali djevojčice, ali u našoj lozi ih nije bilo’ rekla mi je njegova majka – objasnila je Carolyn koja s Andrewom ima i četverogodišnjeg sina.

– Imala sam spontani pobačaj u januaru 2021. i trebalo nam je 15 mjeseci da ostanem trudna s Audrey. Definitivno je bila vrijedna čekanja. Rođena je na Dan svetog Patrika, 17. marta 2023. Ona je naš srećonoša! Njen veliki brat Cameron je jako voli i odličan je veliki brat – ispričala je.

Carolyn je rekla da nije bila zabrinuta hoće li roditi još jednog dječaka.

– Bili smo zahvalni što sam trudna i samo smo se molili za zdravu trudnoću i zdravu bebu. To što se rodila djevojčica je bio samo šlag na torti – rekla je.

Roditelji su rekli da su prvi put za spol bebe saznali u septembru 2022. tokom zabave za otkrivanje spola, a  Andrew je rekao da je bio šokiran kada je otkrio spol, prenosi 24sata.hr.

– Pretpostavljao sam da će biti plavo u sredini kolačića i da ćemo imati još jednog dječaka u lozi. Bio sam šokiran kada sam otkrio ad se radi o djevojčici. To je bilo veliko iznenađenje za nas – objasnio je.

– Svi smo vrištali i skakali od sreće – dodala je Carolyn.

Također, Andrew je priznao da je cijelu trudnoću bio u nevjerici te je na svakom ultrazvuku ispitivao da provjere još jednom je li stvarno djevojčica.

– Jako smo sretni što je konačno ovdje i što je zdrava i što je sve prošlo u najboljem redu s porođajem – naglasila je Carolyn, piše Independent.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,