Srijeda, 5. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Pet trendova u svijetu vjenčanja za 2020. godinu

Preuzmite sliku

Svaka nova sezona venčanja donosi nove ideje i trendove koji predstavljaju inspiraciju i svjež dah vazduha u industriji vjenčanja.

Zahvaljujući tome, svaka od proslava može se učiniti još ljepšom i individualnijom. Ukoliko planirate vjenčanje ove godine, pogledajte nekoliko svježih trendova za vjenčanje, piše Ženski magazin.

Eko ceremonija

 • Srećom, trend ekološke svijesti raste. A to se odnosi i na ceremonije vjenčanja. Mladenci sve više razmišljaju o tome kako da njihov trijumf učine „štedljivijim“ za okolinu. Na primjer, poslije vjenčanja, predajte otpad na preradu, kupite prirodne proizvode (isto važi i za cvijeće), a takođe održavajte ceremonije na svježem vazduhu, bez nepotrebnih ukrasa, jer je priroda tako lijepa.

  Jestive biljke

  Jestivo cvijeće je još jedan lijep trend svadbene proslave 2020. Ovo cvijeće može da ukrasi tortu, bude u kockicama leda, salatama i pićima.

  Self bar

  Šta kažete na to da ne čekate konobara, nego sami sebi natočite čašu vina? A radi praktičnosti, najbolje je koristiti barove gde može biti nekoliko opcija za piće. Tako možete uštedjeti na barmenu.

  Dobrotvorna organizacija

  Organizujte otkup buketa ili vjenčane boce šampanjca – sada je popularno novac donirati u dobrotvorne svrhe.

  Fotografisanje

 • Budući da su društvene mreže danas dio našeg života, jedan od trendova 2020. godine je da za vjenčanje prilikom fotografisanja odaberemo različite teme, naravno na osnovu interesa bračnog para. Ovo će biti odličan način da se zabavite i omogućiti gostima i mladencima da naprave elegantne smiješne fotografije. Na primjer, u stilu vaših omiljenih filmova. I da, za ovo je bolje pozvati profesionalnog fotografa. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , ,