Petak, 23. August 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Pet tipova muškaraca na koje jake žene neće obratiti pažnju

Mentalno jake žene imaju svoja očekivanja kada je u pitanju izbor partnera.

Pripadate li takvim ženama? Ako je tako, provjerite koji tip muškarca nije za vas. Koje muškarce izbjegavaju jake žene?

Svaka od nas ima tip muškarca sa kojim bi željela da se zabavlja. Neke od nas traže čovjeka koji će se brinuti o ženi, druge žele “moć” u vezi. Ako pripadate takozvanim jakim ženama, onda imate i zahtjeve sa kojima biste željeli uspostaviti vezu. Žene koje su mentalno jake ne traže momke koji su ljubomorni i bez ambicija. Snažnim ženama je potreban čovjek ponosan na njene uspjehe i onaj koji se ne boji čuti mišljenja o sebi, prenosi Ženski Magazin.

Vi ste žena koja čvrsto hoda po zemlji i ima svoja očekivanja za vezu. Ako primijetite da muškarac ne učestvuje u vašem odnosu kao što očekujete, to je gubljenje vremena za vas. I vi to dobro znate.

Ljubomoran muškarac

Jake žene, da bi postigle svoje ciljeve, ne skrivaju se iza drugih, već se kreću naprijed. To znači da se u svakodnevnom životu bave i ženama i muškarcima. Ako primijetite da vas vaš partner uznemirava i da je ljubomoran na svaki vaš korak, uskoro ćete shvatiti da nije za vas.

Razmatranje mišljenja

Žene koje su mentalno jake se ne boje da izraze mišljenje o različitim temama. Ako neki tip ima problem sa ovim, onda će ga takvo mišljenje povrijediti, što će negativno uticati na vaš odnos. Vidjećete da će vam to vremenom sve više smetati.

Neodlučan muškarac

Žene koje su odlučne nikada neće uspostaviti vezu sa neodlučnim tipom. Vremenom će početi da vas frustrira i prije ili kasnije ćete prekinuti ovu vezu.

Muškarci koji vas ne cijene

Jake žene su ambiciozne i teže cilju koji su postavile. Ako upoznate tipa koji ne vidi vaše uspjehe i nije ponosan na vas, to je gubljenje vremena na takav odnos. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,