Utorak, 21. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ovo su znakovi da će vam se bivši na kraju vratiti

Preuzmite sliku

Dok ne nađete – onu pravu osobu – sa kojom ćete podijeliti svoj svijet, vjerovatno ćete sresti pregršt pogrešnih. Neizbježno je da ćete nakon prekida sa nekim koga zaista volite doći do trenutka kada se pitate – da li je zaista gotovo ili postoji šansa da će se vaš bivši ipak jednom vratiti?

Kako možete da znate šta će se dogoditi? Ako obratite pažnju na suptilne znake koje vam on šalje, oni vam mogu odati da će se on ipak jednog dana vratiti, prenosi Ženski Magazin.

On je već u novoj vezi (za oporavak)

Saznali ste da je vaš bivši već u novoj vezi, i pitate se kako je to moguće? Da li je zaista mogao tako brzo da krene dalje, dok vi još uvijek “previjate svoje rane”? Stručnjaci za ljudske odnose kažu da su veze za oporavak (kako ih stručno zovu) česte nakon raskida. One služe kako bi se popunila praznina koja je nastala nakon bolnog prekida. Veza za oporavak je nešto poput flastera, u teoriji djeluje ok, ali vrlo brzo puca.

On se viđa s nekim ko je vaša sušta suprotnost

Jasan znak da mu je teško da misli na vas i raskid koji se dogodio jeste činjenica da je pronašao nekog ko predstavlja vašu suštu suprotnost. Stručnjaci ističu da na ovakav način osobe koje još uvijek gaje osjećanja prema partneru, ali su ljuti na njega, pokušavaju da mu pokažu kako ništa što ima veze s njim njih ne zanima.

Vrlo je aktivan na društvenim mrežama

Da li ste primijetili da su njegovi postovi sve češće objave slika sa neke žurke u društvu lijepih djevojaka? Da li djeluju možda pomalo isforsirano? Ako imate utisak da želi da podijeli sa svijetom (tj vama) svaki “zabavan” trenutak u svom životu, to je znak da nije krenuo dalje. Da je zaista stvarno sretan sa nekom novom djevojkom, ne bi bombardovao svoje profile gomilama slika iz noćnog provoda.

Još uvijek vam nije vratio vaše stvari

Tokom veze razmjene se brojni pokloni, što je sasvim logično. Međutim postoje stvari koje su vaše a koje ne bi trebalo da budu kod vašeg bivšeg bilo da ste živjeli zajedno ili ste kod njega često boravili, pa se tamo stvorila gomila vaših stvari. Ako ste vi njemu vratili sve njegove stvari a on vama još nije, možda mu je zaista teško da se oprosti od sitnica koje ga asociraju na vas. Ovakvo ponašanje je jasan znak da nije – završio sa vama.

On je ostao u potpunosti isti kakvim ga znate

Ako ste saznali da se vaš bivši bavi nekim novim sportom, ima novi hobi, uči novi jezik, dio je neke nove organizacije ili grupe, znači da pokušava da izgradi svoj život i morate priznati da nastavlja dalje. Međutim ako se po pitanju njegovog života apsolutno ništa nije promijenilo, a naročito ako ne radi na stvarima koje ste mu zamjerali, to je znak da ne uspijeva da vas preboli.

I dalje vas povremeno kontaktira

Kada sa nekim zaista želite da završite za sva vremena, onda povremeno kontaktiranje nije opcija. Ono vraća osjećanja koja ne želite u svom okruženju. Ako on ima običaj da vam svaki drugi dan pošalje neku lijepu poruku ili vas pozove samo da provjeri kako ste to je jasan znak da mu nedostajete i da će vas kad-tad pitati da se pomirite. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,