Srijeda, 21. Oktobra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ovo je jedna od fantazija za kojom muškarci žude i žele da im je ostvarite

Stručnjaci tvrde da većina muškaraca upravo za ovim čezne s vremena na vrijeme.

Muškarci osjećaju pritisak jer moraju zadovoljiti želju i održati erekciju, a kada žena preuzme stvar u svoje ruke može se odreći vladavine i uživati. I ne, ne mislimo na ništa što uključuje zastrašujuću opremu – jednostavno preuzmite kontrolu i poklonite uzbuđenje sebi i partneru.

Ovo što slijedi pokazat će vam kako da ga pobijedite u krevetu. Ako se može nositi s time držite se svega od prvog do zadnjeg ili odaberite tek nekoliko sitnica koje će začiniti vaš intimni život. Nema razloga ne vjerovati stručnjacima kako većina muškaraca sanja o ovome pa su dobre šanse da je vaš dragi među njima.

Zaintrigirajte ga

U svom svijetu fantazije on želi da ga iznenada napadnete. Ali ako to bukvalno učinite samo će vrisnuti i rukama pokriti međunožje. Nazovite ga i recite mu da ćete ga “uzeti” gdje i kada vam bude odgovaralo. Sama ideja će ga zaintrigirati, ali ako osjetite imalo oklijevanja, držite se provjerene osnove – seksi poze vi ste gore.

 • Zaskočite ga

  Sada možete sprovesti plan u djelo zaskočivši ga tamo gdje to najmanje očekuje. Ako se bacite na njega, strasno ga poljubite i pružite mu oralni seks čim prođe kroz vrata, osjećat će se poput plijena vaše strasti. Osim toga pokazat ćete mu da ste pustolovni i entuzijastični u vezi seksa s njim.

  Naređujte mu

  Zaigrano mu naredite da legne na krevet i bude miran dok s njegovim tijelom radite šta god vam se prohtije. Ili vi legnite na leđa i dajte mu erotske instrukcije govoreći mu gdje i kako želite da vas dira. On se voli osjećati kao da je tu u tom trenutku samo da bi vama pružio užitak, i kada mu diktirate što treba raditi, smanjuje se pritisak da sam mora otkriti što vas uzbuđuje.

  Vežite ga

  Kada se uvjeri da ste se stvarno bacilli na posao ubacite u igru lagano “ropstvo” – lisice nisu nužno potrebne. Jednostavno mu svojom rukom pridržavajte ruke iznad glave. Obožavat će to. (cosmopolitan.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,