Petak, 15. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ovaj praznični poklon žene najviše mrze, ali postoje mnogo dobre zamjene s kojima nećete pogriješiti

Preuzmite sliku

Muškarci često čekaju zadnji tren da nabave praznične poklone za svoje partnerice, a onda kupuju poklon koji ženama nije baš drag.

Postoji jedan praznični poklon koji žene najviše mrze dobijati, a možete ih pronaći gotovo u svakoj prodavnici – poklon paketi koji sadrže male hidratantne kreme, sapune za tijelo, parfeme i slične stvari.

Na Facebooku je osvanula objava u kojoj se mole muškarci da svojim ženama ne kupuju poklon-pakete za ovaj Božić te je podijeljena više od 300 hiljada puta, pokazavši kako ovi proizvodi stvarno nisu popularni.

Ovi pokloni uvijek postaju prenamijenjeni. Većina ih žena pokloni nekome drugome ili traži zamjenu u prodavnici. Neke su čak otkrile da su takve poklone prodale na društvenim mrežama i s tim novcem si kupile nešto bolje.

Međutim, izuzetak od ovog pravila čine paketi s proizvodima njene omiljene marke. Muškarci tu nikako ne mogu pogriješiti, ali prvo trebaju provjeriti koji proizvod im je pri kraju ili kojeg više nemaju te se usredotočiti na kupovanje upravo tih stvari, prenosi Večernji list.

Ipak, prema prijašnjim istraživanjima provedenim od raznih trgovaca, postoji nekoliko poklona koje svaka žena želi ispod svog bora:

Nakit

S njime ne možete pogriješiti, a jednim pogledom u modne dodatke svoje partnerice, saznat ćete kakav je njen stil i kakav nakit voli. Uz to, ne možete pogriješiti ni s veličinom jer je većina nakita univerzalne veličine, a ako kupujete prsten, uvijek možete uzeti njen stari kao primjer.

Odjevni predmeti

Žene itekako vole dobijati odjeću, ali pripazite da to nisu neke generalne stvari te da se uklapaju u njen stil. Najbolje bi bilo da slušate što komentariše prilikom prolaska pored izloga prodavnica te zapamtite šta joj se sviđa. I naravno, pazite da kupite odgovarajuću veličinu.

Wellness paket

Odličan za cjelokupno opuštanje i odmor od užurbanog života, obaveza i posla. Ovaj poklon idealan je za sve žene, ali pogotovo za majke kojima je potreban odmor od djece i svih njenih obaveza.

Sitnice

Kombinujte poklon s njenim omiljenim malim stvarima, poput slatkiša. Tako ćete sami napraviti originalan poklon koji će joj se sigurno svidjeti. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,